Loading color scheme

Εφαρμογή αυτοματοποίησης παραγγελιών Βιοτεχνίας με συνεργάτες

Με την Εφαρμογή αυτοματοποίησης παραγγελιών Βιοτεχνίας με συνεργάτες μπορείτε να καταχωρείτε παραγγελία με υλικά σε συνεργάτες σας και να προχωράει η εξέλιξη της παραγγελίας σύμφωνα με αυτά που ανήκουν στον καθένα. Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες παραγγελίας, παραγωγής και τοποθέτησης μίας βιοτεχνίας ή εργοστασίου παραγωγής Πόρτας. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό μας μπορείτε να τοποθετήσετε παραγγελίες (με όλες τις σχετικές παραμέτρους), να οργανώσετε τα ραντεβού σας και να διαμοιράσετε την πληροφορία σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Κατόπιν συμφωνίας είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε επιπλέον διαδικασίες όπως αυτοματοματοποιημένα μηνύματα sms, mail & viber σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, προμηθευτές, πελάτες και ομάδες τοποθέτησης. Επι πλέον μπορούμε να θέσουμε διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης στους εργαζομένους σας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το επίπεδο πρόσβασης σε δεδομένα και ρυθμίσεις.

Έχετε πρόσβαση σε αναφορές όπως:

  • Πρόγραμμα κατασκευής.
  • Μέταλλα.
  • Κύλινδροι.
  • Ραντεβού.
  • Παραγγελίες -- με πολλαπλά φίλτρα επιλογής, όπως ημερομηνίες, τύπος κλειδαριάς, υλικά κ.α.

Οι ομάδες τοποθέτησης μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάθε παραγγελία που επιλέγετε θέτοντας μόνο τις διαστάσεις και τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Η εφαρμογή μας ειναι φιλική προς τις σύγχρονες - smart συσκευές κινητών.

 

1.jpg3.jpg21.jpg42.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting.

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας