Loading color scheme

Προωθητικές Ενέργειες - SEO Optimization

Η ιστοσελίδα σας δεν σταματά ποτέ να υποστηρίζεται από την e-base.gr . Με την τεχνική SEO (Search Engine Optimization) οι τεχνικοί μας βελτιστοποιούν και προωθούν την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ώστε να εμφανίζεται στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και της Google.

Βελτιστοποιήστε την ιστοσελίδα σας από τους έμπειρους τεχνικούς μας και δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Δείτε το δικό σας web site να ανεβαίνει στην 1η σελιδα της Google

Επεμβαίνουμε στον κώδικα του site σας και στα κείμενα σας και τα τροποποιούμε έτσι ώστε να είναι φιλικά προς την google , πάντα σε συνάρτηση με τους web server μας που είναι φιλικοί στην google και στην πλατφόρμα joomla.

Πως δουλεύει το SEO σε συνάρτηση με την Google ; Σας το αναλύουμε παρακάτω :

Mια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί προγράμματα όπως είναι οι «αράχνες», spiders ή web crawlers, οι οποίοι αυτόματα ανακαλύπτουν τις διάφορες ιστοσελίδες του Παγκοσμίου Ιστού, ακολουθώντας όλους τους υπερσυνδέσμους που εντοπίζουν. Τα περιεχόμενα κάθε ιστοσελίδας αναλύονται και η πληροφορία αυτή, που εξάγεται από τις επικεφαλίδες, το κείμενο, την μετα-πληροφορία κ.α, αποθηκεύεται στις βάσεις των μηχανών αναζήτησης και κατατάσσεται. Όταν ο χρήστης πραγματοποιήσει μια αναζήτηση με βάση λέξεις ή φράσεις κλειδιά, του επιστρέφονται οι ιστοσελίδες οι οποίες έχουν μεγαλύτερη συσχέτιση με την αναζήτηση του. Καθώς στα κριτήρια αναζήτησης του μπορεί να ανταποκρίνονται σε χιλιάδες ιστοσελίδες, κάθε μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί ειδικούς αλγορίθμους οι οποίοι αξιολογούν και βαθμολογούν τις διάφορες ιστοσελίδες ώστε να τις παρουσιάσουν με συγκεκριμένη σειρά στην λίστα με τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Οι SEO τεχνικές διαχωρίζονται σε καλόβουλες (white hat SEO) και σε κακόβουλες (black hat SEO).
Οι πρώτες είναι αυτές οι οποίες είναι αποδεκτές από τις διάφορες μηχανές αναζήτησης και περιλαμβάνουν την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των περιεχομένων και της δομής μιας ιστοσελίδας. Οι black hat SEO χρησιμοποιούν ορισμένες μη αποδεκτές τεχνικές όπως είναι οι cloaking και spamdexing και η Google αν αντιληφθεί οτι χρησιμοποιεί καποιος black hat SEO τότε διαγράφει το συγκεκριμένο site από τα απαοτελεσματα αναζητήσεων.

Μιας και η τεχνολογία βελτιώνεται συνεχώς το ίδιο και το διαδίκτυο το seo εξελίσσεται συνεχώς. Η Google λαμβάνει υπόψην της από το 2013 και μετά περισσότερο το ποιοτικό περιεχόμενο ενός site , την διαχρονικότητα ενός domain , και στον περιορισμό των διπλότυπων εγγραφών μέσα στο κέιμενο μας και τέλος οτι το κείμενο απευθύνεται περισσότερο στα κριτήρια αναζήτησης των χρηστών (ανθρώπων) και όχι των μηχανών αναζήτησης. Από το 1997 έως και σήμερα η στόχευση της google γινόταν βάσει των robot στις μηχανές της. Από το 2013 και μετά βελτιώθηκαν οι αλγόριθμοι της (panda | penguin | Hummingbird) ώστε τα οργανικά αποτελέσματα να είναι πιο κοντά στον άνθρωπο και στην πραγματική αναζήτηση.

Συγκεκριμένα :

  1. H Google “σερβίρει” αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο (Twitter,Facebook,κλπ)
  2. Η Google παρακολουθεί τις καθημερινές μας συνήθειες αναζήτησης και επίσκεψης και μας δείχνει αυτά που θέλουμε να βλέπουμε περισσότερο (personalized search)
  3. Η Google μας δείχνει (μέσα στα οργανικά αποτελέσματα)  νέα και ειδήσεις από τον ηλεκτρονικό κοινωνικό μας περίγυρο (email, google+, κ.λ.π)

Για να πετύχουμε λοιπόν σωστό και αποτελεσματικό αποτέλεσμα η ομάδας εργάζεται πάνω στο site σας και αναπτύσσει συνεχώς ποιοτικό περιεχόμενο (content marketing). Δημιουργεί δηλαδή πρωτότυπο περιεχόμενο το οποίο βασίζεται στις υπηρεσίες ή τα προιόντα που πουλά η επιχείρηση καθώς και στο social media marketing ώστε η επιχείρηση να αποκτήσει ένα πλήρες οργανωμένο και επαγγελματικό προφίλ στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης να παρουσιάζεται πλήρως η εικόνα της σε πραγματικό χρόνο και μέσω αναρτήσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το internet marketing είναι η δίοδος όπου η ιστοσελίδα σας προωθείται σωστά και πετυχαίνουμε αύξηση επισκεψημότητας , και με κερδοφόρα αποτελέσματα!

Εμείς στην e-base.gr έχοντας αναπτύξει και προγραμματίσει τους αλγόριθμους των site μας κατάλληλα αλλά και των server μας καθότι βρίσκονται στην Ελλάδα και ειναι φιλικοί στην Google μπορούμε να σας εγγυηθούμε :

- Οτι ο ιστότοπος σας θα βγαίνει στην 1η με 3η σελίδα στα κριτήρια αναζήτησης της Google (με φιλοξενία σε δικούς μας servers για άμεσο IP friendly & λέξεις κλειδιά που θα επιλέξετε εσείς σε συνδιασμό με την περιοχή σας)

- Οτι ο ιστότοπος σας θα προωθηθεί έτσι ώστε είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν τα facebook likes , twitter followers , youtube views για αύξηση επισκεψημότητας.

- Θα έχετε τον πλήρη έλεγχο στα στατιστικά του site σας για να διαπιστώνετε ανά διαστήματα την σωστή λειτουργία και προώθηση που γίνεται.

Τι θα κερδίσετε ΣΙΓΟΥΡΑ με τις προωθητικές ενέργειες σε συνδιασμό με τον Ελληνικό μας server ;

- Αύξηση επισκέψεων στο site σας +20% το ελάχιστο (συνήθως είναι +50-70%) από τις επισκέψεις που είχατε μέχρι και την στιγμή που ξεκινάνε οι ενέργειες (unique visitors).

- Βελτίωση της θέσης σας στις οργανικές θέσεις της google (page rank).

- Ασφάλεια του site σας σε επίπεδο λογισμικού με όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας (SSL).

- Ταχύτητα του site σας μέσω cloud linux server με Ελληνική IP (Seo friendly).

Δείτε αναλυτικά την SEO FRIENDLY | Κάντε Αίτηση SEO - Προωθητικές ενέργειες


Εαν έχετε ήδη ένα site και επιθυμείτε η ομάδα μας να ασχοληθεί και να το βελτιστοποιήσει - αναπτύξει επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε ένα οικονομικό και σίγουρο πλάνο.