Loading color scheme

Δίκτυο - Υποδομή

Η εταιρεία μας συνεργαζέται με το κορυφαίο DATA CENTER στην ΕΛΛΑΔΑ της LAMDA HELIX (Athens 2) στο Κορωπί. Με αυτόνομα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και ιδιόκτητους Deticated Servers με νέας γενιάς επεξεργαστές, μνήμες Ram και δίσκους SSD εξασφαλίζουν γρήγορες ταχύτητες και μέγιστη ασφάλεια.

Οι Servers μας λειτουργούν με επεξεργαστές Dual Xeon , Dual Pentium 4 (Hyper-Threadedιng) για μέγιστη απόδοση. Οι Servers μας προστατεύονται μέσω ενός δυναμικού hardware firewall της Cisco από κακόβουλες δραστηριότητες (DOS, DDOS, spam bots κλπ). Είναι εφοδιασμένοι με σκληρούς δίσκους τεχνολογίας ultra SCSI εγκατεστημένους σε σύστημα RAID 5. Αυτό σημαίνει ότι οι δίσκοι είναι μεταξύ τους συνδεδεμένοι και ο ένας είναι πιστή αντιγραφή του άλλου (mirroring), συνεπώς, ό,τι γράφεται στον ένα δίσκο αμέσως αντιγράφεται στον δεύτερο. Έτσι, όταν ένας δίσκος τεθεί εκτός λειτουργίας τίθεται αυτόματα σε λειτουργία ο δεύτερος, ώστε το site σας να μη σταματήσει να λειτουργεί ούτε μία στιγμή.

Η Σύνδεση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω τεσσάρων διεθνών παρόχων (Epic, MFN, Cogent, WebUsenet) οι οποίοι διασφαλίζουν 100% αξιοπιστία για τη διασύνδεσή μας, κάτι που συνεπάγεται την αδιάκοπη λειτουργία του website σας. Σημαντικό πλεονέκτημα, επίσης, είναι η ταχύτατη πρόσβαση των πελατών σας στο site σας λόγω του υψηλού εύρους ζώνης που παρέχεται αδιάκοπα από τους παραπάνω providers.

Οι servers μας ελέγχονται από δυναμικά firewalls (hardware & software) που μπλοκάρουν αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο κάθε κακόβουλη προσπάθεια. Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν εντοπιστεί κάποια κακόβουλη προσπάθεια, μπλοκάρεται αυτόματα η ύποπτη ip ενώ καταγράφεται και σε log file, ώστε να μη μπορεί να έχει πρόσβαση κανένας χρήστης που θα επιχειρήσει κάποια κακόβουλη ενέργεια. Επίσης, χρησιμοποιούμε τεχνολογία advanced routing, καθώς η σωστή δυναμική χρήση του δικτύου είναι ζωτικής σημασίας για να είναι το δίκτυό μας σε θέση να μεταφέρει σωστά τα δεδομένα σας χωρίς απώλειες. Έτσι διασφαλίζουμε την αδιάκοπη κυκλοφορία των πακέτων δεδομένων χωρίς προβλήματα και με σταθερή ταχύτητα.

Το σημαντικότερο όλων είναι οτι η εταιρεία μας παρέχει βάρδια τεχνικού καθημερινά όλο το 24ωρο ο οποίος παρακολουθεί μέσω Monitoring την πορεία του server σας και σας ενημερώνει με e-mail ή sms σε περίπτωση που πάει να συμβεί κάποιο πρόβλημα ή παρατηρηθεί "ύποπτη" δραστηριότητα στο site σας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται 100% η ακεραιότητα και η ομαλή λειτουργία του site σας. Δουλεύουμε ηλεκτρονικά γρήγορα και με ασφάλεια! Φέραμε από τους πρώτους στην Ελλάδα την αντιμετώπιση - εξυπηρέτηση πελατών ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ μέσω e-mail.

Τελος για την τροφοδοσία του εξοπλισμού μας, δεν αρκούμαστε μόνο στο δημόσιο δίκτυο. Οι servers μας τροφοδοτούνται αδιάκοπα με δύο ανεξάρτητες παροχές. Η μία είναι από το δίκτυο και η άλλη από σύστημα γεννητριών Diesel και UPS, ώστε να εξασφαλίζουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας σε περίπτωση ανάγκης.