Log in

facebook e-base, social marketing, e-base.gr on facebook e-base.gr on twitter, social media, hosting social promotion web marketing, seo, video tutorial, εκπαιδευτικα videoemail, e-mail marketing, newsletter, προσφορες για εκπτώσεις, ενημερωτικο δελτίο, εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές και εκπτώσεις bulk sms, sms marketing, στειλε sms, αποστολες sms, email2sms, e-mail 2 sms, email to sms, μετατροπη email σε sms

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η E-base.gr κατασκευάζει την δική σας προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα κάνοντας ανάπτυξη ακριβώς στις ανάγκες σας και για την λειτουργία που θέλετε να υπάρχει η ιστοσελίδα (web site).

Οι τεχνικοί μας κατασκευάζουν την ιστοσελίδα σας με αφοσίωση και μεθοδικότητα για να σας καλύπτει ακριβώς με κύριο ζητούμενο την απόλυτη ικανοποίηση σας με το χαμηλότερο κόστος !

Οι Ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι είτε στατικές είτε δυναμικές είτε δυναμικές εφαρμογές . Οποιον τύπο ιστοσελίδας και να επιλέξετε σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ συντήρηση και για ΠΑΝΤΑ χωρίς καμία χρέωση .

Η μόνη "εκκρεμότητα" που έχετε είναι να στέλνετε ηλεκτρονικά (e-mail) το υλικό (εικόνες - κείμενα) που θέλετε να τροποποιηθούν ή να ανανεωθούν και μέσα σε 24 ώρες πραγματοποιείται από τους ανθρώπους μας.

Ο προγραμμτισμός που γίνεται σε κάθε Ιστοσελίδα βασίζεται πάνω στα πρότυπα ανοικτού κώδικα και εφαρμογών που συνδεόνται δυναμικά σε ένα web περιβάλλον.

Όλα τα site που κατασκευάζουμε περιέχουν τεχνολογία SEO ώστε να είναι εμφανή από τις μηχανές αναζήτησης και την Google για να έχετε άμεσα αποτελέσματα . Η ανάπτυξη γίνεται βάση διαφόρων γλωσσών προγραμματισμού και εφαρμογών .

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε :

- Στατικές Ιστοσελίδες (html)

- Δυναμικές Ιστοσελίδες  (Php , mysql , κλπ)

- Κατασκευές E-shop

- Κατασκευές Κοινοτήτων (forum)

- Κατασκευές web εφαρμογών

- Εφαρμογές Internet ανοικτού κώδικα (javascript , java , e-mail , Κλπ)

Ζητήστε Προσφορά Κατασκευής Ιστοσελίδας

 

SEO / Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας δεν σταματά ποτέ να υποστηρίζεται από την e-base.gr . Με την τεχνική SEO (Search Engine Optimization) οι τεχνικοί μας βελτιστοποιούν και προωθούν την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ώστε να εμφανίζεται στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και της Google. Διαβάστε περισσότερα

Βελτιστοποιήστε την ιστοσελίδα σας από τους έμπειρους τεχνικούς μας και δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Δείτε το δικό σας web site να ανεβαίνει στην 1η σελιδα της Google

Επεμβαίνουμε στον κώδικα του site σας και στα κείμενα σας και τα τροποποιούμε έτσι ώστε να είναι φιλικά προς την google , πάντα σε συνάρτηση με τους web server μας που είναι φιλικοί στην google και στην πλατφόρμα joomla.

 Ενημερωθείτε για SEO OPTIMIZATION

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Η Ομάδα της E-base.gr αναλαμβάνει κάθε είδους επιχειρήσεις που επιθυμούν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα βασιζόμενα στην συνέπεια, στην αξιοπιστία και στην αποστροφή «μαγικών συνταγών» και συμπτώσεων. Στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες δημιουργώντας την ελάχιστη χρέωση, επιθυμώντας να ενισχυθούν επικοινωνιακά σε μια δύσκολη οικονομική εποχή.

Βασίζόμαστε πάνω σε ένα μοντέλο παραγωγής αποτελεσμάτων το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις εγγυάται επιτυχημένα αποτελέσματα λόγω επιστημονικής και εξειδικευμένης υποστήριξης των project που αναλαμβάνει.

Αναλαμβάνουμε πλήρες γραφιστικές υπηρεσίες τόσο για το web site σας αλλά και εκτός απο αυτό δίνωντας σας ακριβώς αυτό πυο χρειάζεστε (μακέτες , φυλλάδια , ρετουσάρισμα εικόνων , λογότυπα , κλπ)


Πώληση - Service PC / LAPTOP

Πραγματοποιούμε την αναβάθμιση και το service του δικού σας Desktop pc ή laptop στο σπίτι ή στο γραφείο σας . Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός μας θα επισκευθεί το χώρο σας θα παραλάβει με ιδιαίτερη προσοχή και εχεμύθεια των προσωπικών σας δεδομένων το μηχάνημα που έχει προβλημα και πολύ σύντομα (συνήθως 1 ημέρα) θα σας το επιστρέψει στο χώρο σας επισκευασμένο ή αναβαθμισμένο και αφού πρώτα σας έχει ενημερώσει.

Θα ενημερώνεστε αυτόματα με SMS για την πορεία της επισκευής ή της αναβάθμισης έτσι ώστε να γνωρίζετε χωρίς άγχος τι ακριβώς συμβαίνει.

Επίσης αναλαμβάνουμε την υποστήριξη και την συντήρηση των δικτών σας στο γραφείο ή την εταιρεία σας με πολύ λογικές τιμές.

Συγκεκριμένα :

- Service / αναβαθμίσεις Η/Υ & Laptop

- Εγκαταστάσεις / παραμετροποίηση Δικτύων

- Adsl / Internet

- Καθαρισμός / Επαναφορά από Ιούς / Trojan

- Ανάκτηση Δεδομένων

- Κατασκευές Νέων Η/Υ & Desktop

- Parts αναβαθμίσεων

Κάντε Αίτηση Βλάβης

Δείτε την εξέλιξη της βλάβης σας σε πραγματικό χρόνο

CCTV - Συναγερμοί

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στην διάθεση σας για να σας εγκαταστήσουν τον συναγερμό που επιθυμείτε στο σπίτι σας , το εξοχικό σας , το γραφείο σας ή το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) το οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε από απόσταση (μέσω internet) από οποιαδήποτε σημείο επιθυμείτε ή ακόμα και απο το κινητό σας.

Η εμπειρία που διαθέτουμε από τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη μας σε συνδιασμό με τις πολύ καλές τιμές μας θα σας εντυπωσιάσουν .

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την πιο ιδανική λύση για εσάς με λογικό κόστος .

Δείτε αναλυτικά για το δικό σας σύστημα ασφαλείας

View full review on top uk bookamker gbetting.co.uk uk betting sites

Log in or Sign up