Loading color scheme

Προφίλ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των ηλεκτρονικών και ψηφιακών μέσων από το 1995 όταν ακόμα το internet στην Ελλάδα έκανε τα πρώτα του βήματα. Από το 2001 η εταιρεία εξελίχθηκε με εξειδίκευση στην τηλεπληροφορική, μιας και βλέπουμε την κατεύθυνση της τεχνολογίας πριν ακόμα "συστηθεί" στο ευρύ κοινό. Παρακάτω αναφέρουμε τα πιο σημαντικά στοιχεία - δράσεις που έχουμε καταφέρει ανά χρονιά (αναλυτικά μπορείτε να δείτε στα "τελευταία νέα").

Από το 2009 η εταιρεία μας παίρνει την ονομασία E-base.gr και ενσωματώνεται μια ομάδα τεχνικών και προγραμματιστών που μέχρι και σήμερα αποτελούν το web κομμάτι κατασκευάζοντας internet - websites, παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε ελάχιστο χρόνο μέσω internet και όλα αυτά σε απόλυτα λογικές τιμές. Δίνουμε έμφαση στον πελάτη και είμαστε μαζί του συνεχώς με helpdesk παραπάνω από 18 ωρες την ημέρα. Με την μέθοδο του standby που καθιερώσαμε πραγματοποιούμε συνέχως εποπτεία δικτύου (monitoring) ακόμα και εκτός γραφείου.

Η εταιρεία μας είναι επίσημος αδειοδοτημένος πάροχος από την ΕΕΤΤ (Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) με αριθμό μητρώου 20103 (1421/2020), για την κατοχύρωση - επεξεργασία - ανανέωση domain name .gr και .ελ, και συνεργάζεται στενά με ιδιωτικούς φορείς για την διαχείριση υπόλοιπων καταλήξεων (.eu, .com, .net, .org, κλπ).

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχουμε δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό για να παρέχουμε εξοπλισμό σε ιδιόκτητους web server στην Ελλάδα με πλήρη διαχείριση ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Αυτό δηλαδή που αδυνατούν να προσφέρουν οι περισσότεροι. Σε εμας με την αποστολή του e-mail σας για το πρόβλημα σας κινητοποιείται ένας μηχανισμός άμεσης υποστηριξης, δημιουργείται ένα helpdesk ticket και ενημερώνονται οι τεχνικοί μας με γραπτό SMS ακόμα και εκτος γραφείου όταν βρίσκουνται και σε λίγα λεπτά ο πρώτος διαθεσιμος από το κινητό του ή το laptop ή το tablet, σας λύνει το πρόβλημα και σας ενημερώνει και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ.

Οι προγραμματιστές μας ενημερώνονται συνεχώς με σεμινάρια και επεκτείνουν τις γνώσεις τους πανω σε δυναμικές εφαρμογές. Η Ανάπτυξη των web sites και των εφαρμογών γίνεται από έμπειρους developers με πάνω από 15+ χρόνια εμπειρία σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών.

Η Ε-base.gr αριθμεί περισσότερους από 500+ πελάτες που έχουν κατασκευάσει το site τους σε εμάς και από αυτούς σχεδόν όλοι μας έχουν εμπιστευθεί και την φιλοξενία στο δικό μας server.

Παρακάτω αναφέρονται μερικές ενδεικτικές "επιτυχίες" της εταιρείες μας. Αναλυτικά για τις δράσεις μας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

 

- 2012 η εταιρεία μας καταχωρήθηκε από την Google σαν επίσημη εγκεκριμένη επιχείρηση (Google Places) , και το 2013 περάσαμε με επιτυχία το σεμινάριο Google adwords που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να έχουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για Google Adwords και Mobile Adwords.

- 2013 με επιτυχία το σεμινάριο από την Αμερικάνικη εταιρεία Oracle πάνω στην ανάπτυξη και σχεδιασμό βάσεων δεδομένων που πραγματοποιήθηκε στο Intercontinental ξενοδοχείο της Αθήνας και παρακολουθήσαμε και το σεμινάριο OS Cloud της Microsoft στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι.

Η χρονιά έκλεισε με την πιστοποιήση από το Mediterranean College σχετικά με τή δημιουργία καμπάνιας μέσω Social Network και την επιτυχημένη - στοχευμένη προβολή της εταιρείας . Το Internet marketing είναι κάτι πολυ βασικό σε συνάρτηση με το web site και οι τεχνικοί μας έχουν εξειδικευτεί σε αυτό!

- 2014 παρακολουθούμε με επιτυχία το 4ο συνέδριο infocomapps για την εισαγωγή και την σύνδεση των web sites σε κινητά τηλέφωνα και την δημιουργία apps. Επίσης μας αναδεικνύει το startup.gr για το νέο ξεκίνημα.

- 2017 μας βρίσκει στην Νέα Υόρκη σε meetup της Google.

- 2019 η ομάδα μας πραγματοποιεί ακόμα ένα σεμινάριο της Google How to Design & Build a website (Grow Greek Tourism Online) στο ΤΕΙ Πειραιά παραλαμβάνοντας με επιτυχία το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης. Επίσης το ίδιο έτος πραγματοποιούμε διάλεξη στο ΤΕΙ Αθήνας με την Ελληνική κοινότητα joomla στο openfest (συνέδριο ανοικτού λογισμικού και τεχνολογιών) αλλά και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Λαμία σε εκδήλωση της Fosscomm.

Επίσης ενταχθήκαμε στην ομάδα μετάφρασης της Ελληνικής γλώσσας για το joomla και συμμετέχουμε και εμείς στην ολοκλήρωση των ενοτήτων ώστε το joomla να έχει 100% μεταφραστηκή πληρότητα στην χώρα μας.

Συμμετείχαμε με 100% επιτυχία στο Online test - quiz feel safe για το e-commerce της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με την συνομοσπονδία εμπορίου και επιχειρηματικότητας στον τομέα "επιχειρηματικότητα", και λάβαμε συμμετοχή στο event (grow your business) της Cosmote στο Μέγαρο Μουσικής.

Είμασταν χορηγοί και υποστηρικτές στο JOOMLA BUGS AND FUNS (PBF 2019) που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα την ίδια ώρα και ημέρα σε όλο τον κόσμο, και στην χώρα μας στο The cube Athens.

Στηρίξαμε έμπρακτα την Ελληνική ομάδα ethical hackers του Πανεπιστημίου Πειραιώς στον πανευρωπαικό διαγωνισμό που έλαβαν μέρος στο Βουκουρέστι, και ταυτόχρονα συμμετείχαμε στο Ευρωπαική ημερίδα ηλεκτρονικής ασφάλειας (European Cyber security), που πραγματοπιήθηκε στην χώρα μας μέσω του εκπαιδευτικού οργανισμού Idec όπου και λάβαμε το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η χρονιά κλείνει με τα επιμορφωτικά σεμινάρια Joomla που πραγματοποιήσαμε σε επίσημους φορείς του κράτους, αλλά και σε ιδιώτες.

- 2020 η ομάδα μας συνεχίζει όπως τελείωσε το προηγούμενο έτος, με τα επιμορφωτικά σεμινάρια joomla σε σχολεία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Πραγματοποιούμε εθελοντικές ημερίδες σε διάφορα σχολεία ανά την Ελλάδα (Καρπενήσι, Μεταμόρφωση, ΓΔΑΠ, κλπ) σεμινάρια για το λογισμικό Joomla αλλά και ειδικές διαλέξεις γύρω από την ασφάλεια του διαδικτύου σε γονείς και παιδιά. Συμμετέχουμε ενεργά σαν εταιρεία στον θεσμό saferinternet4kids  σε συνεργασία με το Ελληνικό κέντρο ασφαλούς διαδικτύου ΙΤΕ, επίσημος εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Πανευρωπαϊκού δικτύου INSAFE/INHOPE και λαμβάνουμε πιστοποίηση υποστήριξης.

Ανακαινίζουμε πλήρως τα γραφεία μας με ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα και στις 5/4/2020 επαναλειτουργούμε μετά από περίπου 40 ημέρες υποχρεωτικής αργίας με εντολή της Κυβέρνησης (λόγω πανδημίας κορωναιού covid-19 - ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις-), όπου παλιοί και νέοι πελάτες μας αγγαλιάζουν και τους ευχαριστούμε θερμά.

Ταυτόχρονα "γεννιέται" το Ebasaki (συγκεκριμένα 16/10/2020), ένας έξυπνος ψηφιακός βοηθός - robot που εξυπηρετεί τους πελάτες αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο.

Συμμετείχαμε με επιτυχία στην τηλεδιάσκεψη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε και της ΑΑΔΕ για την διασύνδεση της ιδιόκτητης εφαρμογής που έχουμε κατασκευάσει με την πλατφόρμα mydata για την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Στα τέλη του 2020 αρχές 2021 η εταιρεία μας λαμβάνει τα πιστοποιητικά από τις ΗΠΑ, ύστερα από τις σχετικές εξετάσεις από την cpanel. Δείτε εδώ.

Ταυτόχρονα κατακτάμε στον διαγωνισμό ΑΕΤΟΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ την 3η θέση στην περιοχή του Πειραιά ανάμεσα σε 15.000 επιχειρήσεις, με συνολική βαθμολογία 10/10. Δείτε εδώ.

Υποστηρίζουμε ενεργά τις δράσεις ασφαλούς πλοήγησης (SID).

Τέλος οι τεχνικοί μας έχουν πιστοποιηθεί (Level 1 - Level 2 - Level 3) μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας Freelancher ώς εξειδικευμένοι στην ανάπτυξη του λογισμικού ανοικτού κώδικα Joomla.

 

- 2022 στηρίξαμε έμπρακτα την Ελληνική ομάδα ethical hackers του Πανεπιστημίου Πειραιώς στον πανευρωπαικό διαγωνισμό που έλαβαν μέρος στο Βουκουρέστι, και ταυτόχρονα συμμετείχαμε στο Ευρωπαική ημερίδα ηλεκτρονικής ασφάλειας (European Cyber security), που πραγματοπιήθηκε στην χώρα μας μέσω του εκπαιδευτικού οργανισμού Idec όπου και λάβαμε το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Υποστηρίζουμε ενεργά τις δράσεις ασφαλούς πλοήγησης (SID).

Ταυτόχρονα κατακτάμε στον διαγωνισμό ΑΕΤΟΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ την 3η θέση στην περιοχή του Πειραιά ανάμεσα σε 15.000 επιχειρήσεις, με συνολική βαθμολογία 10/10. Δείτε εδώ.

 

- 2023 αποκτήσαμε την πιστοποίηση από το UNITY COLLEGE πάνω στην ασφάλεια διαδικτύου, τις απειλές και τις επιπτώσεις. Ένα άκρως ιδιαίτερο σεμινάριο από τον Δρ. Σπύρο Φουντούκη, καθώς και το πτυχίο Grow your Business από την Cosmote σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς περάσαμε με επιτυχία τα 10 μαθήματα εξειδίκευσης στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Κατακτάμε την διάκριση διακεκριμένης επιχειρήσης από τον κατάλογο psaxno.com.gr, και ταυτόχρονα συμμετέχουμε στην ομάδα ανάλυσης και επιδίορθωσης joomla pizza bugs & funs που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες.

Υποστηρίζουμε ενεργά τις δράσεις ασφαλούς πλοήγησης (SID).

Υποστηρίζουμε την παγκόσμια κοινότητα Joomla σαν εθελοντές και με οικονομική συνεισφορά σταθερά από το 2007 μέχρι και σήμερα, καθώς και την Ελληνική κοινότητα Joomla έμπρακτα συμμετέχοντας στις ομάδες ανάπτυξης, σε events και σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έως και σήμερα την τρέχοντα χρονιά που διανύουμε υποστηρίζουμε εκατοντάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις στο διαδίκτυο με υψηλό επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε τόσο εμείς όσο και οι υπηρεσίες μας καθώς η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε.

 

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

 Η Ε-base.gr παρέχει φιλοξενία σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ DATACENTER σε συνεργασία με την «LAMDA Hellix» στο Κορωπί. Πρόκειται για το καλύτερο datacenter στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα datacenters της Ευρώπης

Με χρόνο απόκρισης μικρότερο των 15ms από όλη την Ελλάδα, δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί από πολλές εταιρίες για την φιλοξενία των servers τους, είτε πρόκειται για colocation είτε για υπηρεσίες dedicated server. Σε συνδυασμό με την άμεση υποστήριξη και την μεγάλη διαθεσιμότητα του δικτύου μας, μπορείτε να αποκτήσετε έναν αξιόπιστο server φιλοξενίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με αυτόματο backup Κάθε μήνα (και ημερησίως όπου απαιτείται) μπορείτε να είστε σίγουροι οτι το site και τα e-mail σας θα λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι τεχνικοί της e-base.gr πραγματοποιούν συνεχώς και ΔΩΡΕΑΝ προς τον τελικό πελάτη εποπτεία των συστημάτων και αναβαθμίζονται συνεχώς όπου απαιτείται για την μέγιστη ασφάλεια. Δείτε εδώ

Στο e-mail σας θα έχετε συνεχώς ενημέρωση για το δικό σας σύστημα όπου αυτό χρειάζεται (πχ για το διάστημα 12 το βράδυ με 5 το πρωί θα γινει αναβάθμιση συστημάτων) ώστε να γνωρίζετε ακριβώς και  έγκαιρα!

Αποκτήστε λοιπόν το δικό σας server για την φιλοξενία του site σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς!

4c913ff9-7b18-4144-ab8d-1bc111099022.jpg5930af86-1dee-4908-b268-313bcaa5d5f4.jpg1961050_10152518110498379_3515014942738286216_o.jpg10636766_10152518110548379_711681524162107811_o.jpg14732216_10154018864683379_4028268509808618198_n.jpg20180615_110512.jpg20180615_110519.jpghelpdesk-pc-laptop-service.jpgIMG_20200503_122441.jpgIMG_20200503_122620.jpgIMG_20200503_122631.jpgIMG_20200503_122706.jpgIMG_20200503_124619.jpgIMG_20200503_124659.jpgIMG_20200503_124740.jpgIMG_20200503_192536.jpgIMG_20200504_100315.jpgIMG_20211015_123440.jpgphoto_telikh 1.jpgphoto_telikh 2.jpgphoto_telikh 3.jpgκατασκευη-ιστοσελιδων-domain-hosting.jpgτεχνικη-υποστηριξη-support-center.jpg

Με Εκτίμηση

Η ομάδα της E-base.gr