Loading color scheme

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων (hosting) / E-mail Hosting / Domain Name

Η E-base.gr διατηρεί ιδιόκτητους deticated servers στην Ελλάδα όπου φιλοξενεί τους πελάτες της. Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους servers και με ταχύτατους ssd δισκους το site σας θα πηγαίνει απίστευτα γρήγορα και θα συμβαδίζει άρτια με όλα τα απαιτούμενα μέσα.

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας γίνεται πολύ απλή και εποπτεύεται ΔΩΡΕΑΝ από τους τεχνικούς μας με την μέθοδο του standby συνεχώς όλο το 24ωρο. Ταυτόχρονα υπάρχει καθημερινό ΑΥΤΟΜΑΤΟ backup σε εφεδικά μηχανήματα για την μέγιστη ασφάλεια.

Αν η ιστοσελίδα σας είναι κατασκευασμένη σε joomla, τότε τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα μιας και η φιλοξενία σας είναι φιλική σε ιστοσελίδες joomla.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε E-mail Hosting με ενσωματωμένη προστασία anti-spam αλλά και εκτεταμένη προστασία με την υπηρεσία Spam Experts. Η υπηρεσία E-mail Hosting είναι μια υπηρεσία για να αποκτήσετε εύκολα και φθηνά επαγγελματικό / εταιρικό e-mail της μορφής (info@to-site-mou.gr, sales@to-site-mou.gr, κλπ κλπ) σε οποιαδήποτε κατάληξη επιθυμείτε (.com, .eu, .gr, κλπ κλπ).

Τέλος μπορείτε να κατοχυρώσετε το δικό σας domain name εύκολα και απλά (πατήστε εδώ) ή να μεταφέρετε το domain σας πολύ εύκολα (πατήστε εδώ) σε εμάς για επιπλέον εκπτώσεις.

Κάντε Αίτηση

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Εφαρμογές

Η E-base.gr κατασκευάζει την δική σας προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα κάνοντας ανάπτυξη ακριβώς στις ανάγκες σας και για την λειτουργία που θέλετε να υπάρχει η ιστοσελίδα (web site).

Οι τεχνικοί μας κατασκευάζουν την ιστοσελίδα σας με αφοσίωση και μεθοδικότητα για να σας καλύπτει ακριβώς με κύριο ζητούμενο την απόλυτη ικανοποίηση σας με το χαμηλότερο κόστος !

Οι Ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι είτε στατικές είτε δυναμικές είτε δυναμικές εφαρμογές . Οποιον τύπο ιστοσελίδας και να επιλέξετε σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ συντήρηση και για ΠΑΝΤΑ χωρίς καμία χρέωση .

Η μόνη "εκκρεμότητα" που έχετε είναι να στέλνετε ηλεκτρονικά (e-mail) το υλικό (εικόνες - κείμενα) που θέλετε να τροποποιηθούν ή να ανανεωθούν και μέσα σε 24 ώρες πραγματοποιείται από τους ανθρώπους μας.

Ο προγραμμτισμός που γίνεται σε κάθε Ιστοσελίδα βασίζεται πάνω στα πρότυπα ανοικτού κώδικα και εφαρμογών που συνδεόνται δυναμικά σε ένα web περιβάλλον.

Όλα τα site που κατασκευάζουμε περιέχουν τεχνολογία SEO ώστε να είναι εμφανή από τις μηχανές αναζήτησης και την Google για να έχετε άμεσα αποτελέσματα . Η ανάπτυξη γίνεται βάση διαφόρων γλωσσών προγραμματισμού και εφαρμογών .

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε :

- Στατικές Ιστοσελίδες (html)

- Δυναμικές Ιστοσελίδες  (Php , mysql , κλπ)

- Κατασκευές E-shop

- Κατασκευές Κοινοτήτων (forum)

- Κατασκευές web εφαρμογών

- Εφαρμογές Internet ανοικτού κώδικα (javascript , java , e-mail , Κλπ)

Ζητήστε Προσφορά Κατασκευής Ιστοσελίδας

 

SEO / Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας δεν σταματά ποτέ να υποστηρίζεται από την e-base.gr . Με την τεχνική SEO (Search Engine Optimization) οι τεχνικοί μας βελτιστοποιούν και προωθούν την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ώστε να εμφανίζεται στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και της Google. Διαβάστε περισσότερα

Βελτιστοποιήστε την ιστοσελίδα σας από τους έμπειρους τεχνικούς μας και δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Δείτε το δικό σας web site να ανεβαίνει στην 1η σελιδα της Google

Επεμβαίνουμε στον κώδικα του site σας και στα κείμενα σας και τα τροποποιούμε έτσι ώστε να είναι φιλικά προς την google , πάντα σε συνάρτηση με τους web server μας που είναι φιλικοί στην google και στην πλατφόρμα joomla.

 Ενημερωθείτε για SEO OPTIMIZATION

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Η Ομάδα της E-base.gr αναλαμβάνει κάθε είδους επιχειρήσεις που επιθυμούν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα βασιζόμενα στην συνέπεια, στην αξιοπιστία και στην αποστροφή «μαγικών συνταγών» και συμπτώσεων. Στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες δημιουργώντας την ελάχιστη χρέωση, επιθυμώντας να ενισχυθούν επικοινωνιακά σε μια δύσκολη οικονομική εποχή.

Βασίζόμαστε πάνω σε ένα μοντέλο παραγωγής αποτελεσμάτων το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις εγγυάται επιτυχημένα αποτελέσματα λόγω επιστημονικής και εξειδικευμένης υποστήριξης των project που αναλαμβάνει.

Αναλαμβάνουμε πλήρες γραφιστικές υπηρεσίες τόσο για το web site σας αλλά και εκτός απο αυτό δίνωντας σας ακριβώς αυτό πυο χρειάζεστε (μακέτες , φυλλάδια , ρετουσάρισμα εικόνων , λογότυπα , κλπ)


Πώληση - Service PC / LAPTOP / Περιφερειακών

Πραγματοποιούμε την αναβάθμιση και το service του δικού σας Desktop pc ή laptop στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός μας θα σας κατευθύνει ακριβώς για τις ενέργειες που απαιτούνται. Φέρτε το μήχνημα σας στα γραφεία μας και το τεχνικό μας τμήμα θα αναβαθμίσει ή επισκευάσει το μηχάνημα σας (συνήθως σε 1 εργάσιμη ημέρα), θα σας το παραδώσει επισκευασμένο ή αναβαθμισμένο και αφού πρώτα σας έχει ενημερώσει.

Υπάρχει δηνατότητα (σε ορισμένες περιπτώσεις και κατόπν συννενόησης) ο τεχνικός να επισκευθεί το χώρο σας (γραφείο ή οικεία) ώστε να παραλάβει με ιδιαίτερη προσοχή και εχεμύθεια των προσωπικών σας δεδομένων και τον περιφερειακών συσκευών σας το μηχάνημα σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιπλέον λεπτομέρειες.

Θα ενημερώνεστε αυτόματα με SMS για την πορεία της επισκευής ή της αναβάθμισης έτσι ώστε να γνωρίζετε χωρίς άγχος τι ακριβώς συμβαίνει.

Επίσης αναλαμβάνουμε την υποστήριξη και την συντήρηση των δικτών σας στο γραφείο ή την εταιρεία σας με πολύ λογικές τιμές.

Συγκεκριμένα :

- Service / αναβαθμίσεις Η/Υ & Laptop

- Εγκαταστάσεις / παραμετροποίηση Δικτύων

- Adsl / Internet

- Καθαρισμός / Επαναφορά από Ιούς / Trojan

- Ανάκτηση Δεδομένων

- Κατασκευές Νέων Η/Υ & Desktop

- Parts αναβαθμίσεων

Κάντε Αίτηση Βλάβης

Δείτε την εξέλιξη της βλάβης σας σε πραγματικό χρόνο

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την πιο ιδανική λύση για εσάς με λογικό κόστος.