Loading color scheme

Η E-base.gr στο joomla Pizza bugs and funs 2019 (PBF)

Η E-base.gr σε συνεργασία με την Ελληνική κοινότητα Joomla ήταν χορηγός στο joomla pizza bugs and fans (PBF) που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά παγκόσμια. Το συγκεκριμένο event πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο the cube athens στο κέντρο της Αθήνας. Το γεγονός κάλυψε και το RISE TV.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά παγκόσμια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλες τις χώρες του κόσμου σε κοινή ημέρα και ώρα, οι προγραμματιστές αλλά και απλοί χρήστες μέσω μίας συγκεκριμένης διαδικασίας βρίσκουν bugs (προβλήματα) του Joomla (για το 2019 βρέθηκαν λάθη για την νέα έκδοση του joomla 4 που θα κυκλοφορήσει σύντομα) και με αυτό τον τρόπο συμβάλουν στην βελτίωση του CMS.

Στην συνέχεια τα μέλη που λαμβάνουν μέρος σε όλο τον κόσμο τρώνε Pizza σε κοινή ώρα και ανταλλάζουν απόψεις. Τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας που ήταν ιδιαίτερα δραστήρια κατάφεραν να διορθώσουν αρκετά λάθη και με τον τρόπο αυτό να βοηθήσουν την παγκόσμια κοινότητα. Τέλος τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας έκοψαν τούρτα για τα 14 χρόνια του joomla και έδωσαν έναν ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση της χώρας μας. Αξίζει να σημειωθεί πως η παγκοσμία κοινότητα joomla έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην χώρα μας για την εκδήλωση μας (ακολοθούν παρακάτω fotos).

Δείτε το site pizza bugs and funs

Video

Photo + video credits: Ελληνική Κοινότητα Joomla