Log in

facebook e-base, social marketing, e-base.gr on facebook e-base.gr on twitter, social media, hosting social promotion web marketing, seo, video tutorial, εκπαιδευτικα videoemail, e-mail marketing, newsletter, προσφορες για εκπτώσεις, ενημερωτικο δελτίο, εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές και εκπτώσεις bulk sms, sms marketing, στειλε sms, αποστολες sms, email2sms, e-mail 2 sms, email to sms, μετατροπη email σε sms

Όροι Χρήσης

H ανάγνωση των παρακάτω όρων χρήσης και των συχνών ερωτήσεων - απαντήσεων (FAQ) απαιτούνται από τον χρήστη των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου E-base.gr και πριν από οποιαδήποτε παραγγελία ή χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας από τον επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου της E-base.gr. Σε περίπτωση που ο χρήστης διαφωνεί με τους παρακάτω όρους χρήσης οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών, διαφορετικά σημαίνει ότι τους αποδέχεται.

Η E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει κατά βούληση και χωρίς άλλη προειδοποίηση πλην της ανακοινώσεως στον χώρο αυτό των κανόνων που αφορούν το περιεχόμενο των σελίδων των χρηστών της και είναι στην ευθύνη του πελάτη να φροντίζει να ενημερώνεται σχετικά από την παρούσα ιστοσελίδα.

Γενικοί Όροι

Η παρούσα ιστοσελίδα βρίσκεται υπό την εποπτεία της εταιρίας E-base.gr που εδρεύει στον Πειραιά (Καλλέργη 27, Νέο Φάληρο)
Όλες οι επωνυμίες, τα σήματα και τα προϊόντα, που επίσης αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα, απολαμβάνουν των δικαιωμάτων των νομίμων δικαιούχων τους.

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή και αλλοίωση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο.
Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στα πλαίσια της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο το ελληνικό δίκαιο.

Η ιστοσελίδα της E-base.gr έχει ως στόχο την πληροφόρηση, επιμόρφωση των χρηστών-επισκεπτών της, την επικοινωνία μαζί τους και την παροχή υπηρεσιών κατοχύρωσης domain και φιλοξενίας.
Η πρόσβαση σ' αυτή και η χρήση της υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και κανόνες:

1. Κάθε πληροφορία, κείμενο, εικόνα, σχέδιο, λογισμικό, οπτικοακουστικό έργο, που εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα της E-base.gr,
αποτελεί πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα και ως εκ τούτου προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου ν. 2121/1993 "περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων".
Απαγορεύεται κάθε πράξη αναπαραγωγής, διανομής, τροποποίησης ή χρήσης τους για εμπορικό ή μη σκοπό χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της E-base.gr.

2. Η E-base.gr λαμβάνει κάθε προσήκον και ευλόγως αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

3. Η διασύνδεση της ιστοσελίδας με άλλες μέσω συνδέσμων (links) πραγματοποιείται μόνο για τη διευκόλυνση των χρηστών-επισκεπτών. Η E-base.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία των χρηστών-επισκεπτών, που προκύπτει από την αξιοποίηση της δυνατότητας διασύνδεσης με άλλη ιστοσελίδα μέσω συνδέσμων (links) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών, που εμπεριέχονται σε κάθε παρόμοια ιστοσελίδα.

4. Η E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα της, να προσθέτει, τροποποιεί ή/και αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο ή/και πληροφορία που περιλαμβάνεται σ'αυτή χωρίς καμία προειδοποίηση. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους.

5. Η E-base.gr θα διατηρεί σε προστατευμένο και ασφαλές αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των χρηστών της, που θα έρθουν εις γνώση της, βάσει των υποβληθεισών αιτήσεων και πραγματοποιηθεισών συναλλαγών με σκοπό την διατήρηση της καλύτερης δυνατής συναλλακτικής σχέσης.

6. Με την εγγραφή στην παρούσα ιστοσελίδα ο χρήστης αποδέχεται πως συμφωνεί να παραλαμβάνει έγγραφα και με ηλεκτρονική μορφή δηλαδή μέσω ηλεκτρονικής αποστολής αντί για έντυπη αποστολή. Στον όρο αυτό εντάσσεται και η αποστολή τιμολογίων. Η διαβίβαση τιμολογίων με ηλεκτρονικά μέσα από την E-base.gr προς τους πελάτες της είναι πλήρως συμμορφωμένη με την Ελληνική νομοθεσία (ΠΟΛ 1049/21-3-2006) αλλά και με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία (Οδηγία 2001/115/ΕΚ – 20.12.2001 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στις 17.01.2002, τεύχος L 15/24).

7. Τα χρήματα των ονομάτων (domains) και servers (hosting) που δίνονται μέσω του συστήματος της E-base.gr στον ιστότοπο www.e-base.gr ή μεσω e-banking ή στο γκισέ της τράπεζας eurobank ή σε ATM ή μέσω POS / e-POS ή μεσω τηλεφώνου από την τράπεζα , ενεργοποιούν ή ανανεώνουν την υπηρεσία (domain - hosting) και ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ στον πελάτη εκτός και αν το domain του ή το hosting του μείνει εκτός λειτουργίας για παραπάνω από δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες και δεν έχει ενημερωθεί νωρίτερα.

8. Σε περίπτωση που μεταφέρω κάποιο domain στην e-base.gr ή ενεργοποιήσω νέο και επιθυμώ την δωρεάν υπηρεσία για site ή e-mail δηλώνω οτι γνωρίζω τους όρους χρήσης για την δωρεάν κατασκευή του site που περιλαμβάνει μια στατική απλή σελίδα η οποία έχει εως 500 λέξεις κείμενο, στοιχεία επικοινωνίας + λογότυπο, έως 5 φωτογραφίες. Το περιεχόμενο του site δεν θα πρέπει να είναι προσβλητικό ή υβριστικό ή ρατσιστικό ή να έχει σχέση με εκμετάλλευση - κακοποίηση παιδιών-ανθρώπων ή κακόβουλα ή παράνομα προιόντα ή με ακατάλληλο περιεχόμενο (παράνομο πορνογραφικό υλικό ή υλικό χωρίς ειδική σήμανση ιστότοπου). Θα πρέπει να στείλω το υλικό μου στους τεχνικούς της e-base.gr μέσω e-mail ώστε να ανέβει στην σελίδα μου. Σε περίπτωση που μελλοντικά θελήσω να διακόψω την δωρεάν υπηρεσία ή να μεταφερθώ σε άλλη εταιρεία ΔΕΝ μπορώ να μεταφέρω το στατικό site που έχει κατασκευάσει η e-base.gr εκτός και αν πληρώσω το κόστος κατασκευής που ορίζεται στα 70 euro + ΦΠΑ. Η δωρέαν υπηρεσία φιλοξενίας και παροχής site - email είναι ΜΟΝΟ όσο διατηρείται το domain μου στην e-base.gr

9. Ο διακριτικός τίτλος - σήμα (E-base.gr) που αναφέρεται στον ιστότοπο www.e-base.gr και σε όλους τους ιστότοπους που προέρχονται από κατασκευή ή ιδιοκτησία της E-base.gr, σύμφωνα με το υπουργείο οικονομίας ανάπτυξης & τουρισμού, είναι επίσημα κατοχυρωμένο σήμα (λεκτικό - απεικόνιση) με αριθμό δήλωσης σήματος Ν233619. Απαγορεύεται η αλλοίωση ή η επεξεργασία ή η αφαίρεση του (μερική ή ολική). Η E-base.gr επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

10. Η E-base.gr παρέχει πλήρη εχεμύθεια και δεσμεύεται οτι δεν κοινοποιεί σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα (e-mail, τηλ, κλπ κλπ) που συμπληρώνετε κατα την περιήγηση σας στον ιστότοπο www.e-base.gr και από κανέναν άλλον ιστότοπο που έχει κατασκευάσει και φιλοξενείται στα συστήματα της (web hosting), ούτε τα χρησιμοποιεί για στατιστικούς λόγους. Η κοινοποίηση των στοιχείων σας γίνεται μόνο ύστερα από αίτημα των αστυνομικών ή εισαγγελικών αρχών που διέπουν το Ελληνικό δίκαιο. Η E-base.gr ενδέχεται να σας ενημερώνει ανά διαστήματα με ενημερωτικά e-mail (newsletter) για προιόντα, προσφορές, υπηρεσίες της εταιρίας. Από τις συγκεκριμένες λίστες ενημερώσεων μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αφαιρέσετε την διεύθυνση σας ακολουθόντας τις σχετικές οδηγίες που περιγράφονται.

11. Η E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην παραλάβει ένα προιόν σε περίπτωση που είναι διαφορετικό από την αρχική συμφωνία ή είναι παραποιημένο ή επεξεργασμένο ή έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να προκαλέσει την εταιρεία δόλια απάτη. Η E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα μη παροχής υπηρεσίας ή πώλησης προιόντος αν ο τελικός πελάτης δεν συμμορφωθεί με την αρχική συμφωνία ή δεν τηρήσει τα προ-συμφνημένα που έχει λάβει πλήρη γνώση και έχει αποδεκτεί. Η E-base.gr οφείλει να αντικαταστήσει ένα προιόν ή υπηρεσία που έχει προσφέρει στον πελάτη αν είναι ελαττωματικό ή δεν υπόκειται στην αρχική συμφωνία με ίδιο ή παραπλήσιο ίσης αξίας. Η E-base.gr ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ χρήματα στον τελικό πελάτη παρά μόνο προιόν ή υπηρεσία ίσης αξίας.

12. Ο πελάτης με την συμπλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ιστότοπο www.e-base.gr κατανοεί οτι οι αιτήσεις κατέχουν ταυτόχρονα θέση υπεύθυνης δήλωσης (άρθρο 8 Ν.1599/1986) και με ατομική του ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό σόφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.) που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 Ν. 1599/1986 δηλώνει ότι τα στοιχεία των αιτήσεων είναι αληθή και επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη ενέργεια που έχει επιλέξει. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί του για επιβεβαίωση στοιχείων και αν υπάρχει κάποια χρέωση που δεν αναφέρεται να με ενημερώσει εγγράφως με e-mail το οποίο θα πρέπει να αποδεχθεί για να εκτελεστεί η συγκεκριμένει ενέργεια.

13. Η E-base.gr δεν ευθύνεται για την αλλαγή ή τροποποίηση τρίτων κατασκευαστών - συνεργάτων που ενδέχεται να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν την πολιτική χρήσης τους (πχ google, play store, κλπ κλπ) μελλοντικά. Η E-base.gr οφείλει να ενημερώσει τον τελικό πελάτη.

14. Ο χρόνος και ο τόπος παράδοσης του αγαθού ή παροχής υπηρεσίας έρχεται σε κοινή συμφωνία του πελάτη με την E-base.gr πρίν την έναρξη της πληρωμής - συνεργασίας.

 

Όροι PC / TV / Laptop / CCTV / Συναγερμοί / Συστήματα Ασφαλείας

- Η E-base.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας δεδομένων του PC ή Laptop ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή από φυσικά φαινόμενα ή από τρίτους ή προβληματικού μηχανικού εξαρτήματος (hardware) ή λογισμικού (software) που προέρχεται από το ίδιο το μηχάνημα.

- Σε περίπτωση που ζητήσετε ανάκτηση δεδομένων σε σκληρό δίσκο (HDD) λαμβάνετε υπόψην σας ότι η ανάκτηση γίνεται σε ποσοστό 30% εώς 80% ανάλογα την βλάβη του δίσκου.


- Πριν την παράδοση μιας μονάδας για επισκευή ο πελάτης οφείλει να έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα του και να έχει σβήσει στοιχεία εμπιστευτικού χαρακτήρα ή προσωπικής φύσεως. Αν παρόλα αυτα υπάρχουν προσωπικά δεδομένα η
E-base.gr σας εγγυάται πλήρη εχεμύθεια δεδομένων και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που τα ανακτηθέντα αρχεία είναι κατεστραμμένα ή δεν λειτουργούν.

-
Σε περίπτωση βλάβης σκληρού δίσκου (που βρίσκεται εντός εγγύησης) η e-base.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το ελαττωματικό υλικό, το οποίο αυτομάτως σημαίνει απώλεια των αποθηκευμένων αρχείων και λογισμικών χωρίς η e-base.gr να έχει ευθύνη για αυτά. Η e-base.gr δεν ευθύνεται για την εγκατάσταση, παραμετροποίηση, αποκατάσταση καθώς και τις παρενέργειες των λογιστικών, φορολογικών και λοιπών προγραμμάτων τα οποία δεν εμπορεύεται.

- Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ασφάλεια και την φύλαξη των δεδομένων του, καθώς και για την επαναφορά και επανεγκατάσταση τους οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο και αιτία. Η e-base.gr δεν θα είναι υπεύθυνη για την ανάκτηση και επανεγκατάσταση προγραμμάτων ή δεδομένων άλλων από αυτών που εγκατέστησε αρχικά κατα την κατασκευή του Η/Υ.

- Η E-base.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα αποθηκευμένα δεδομένα (data, αρχεία, προγράμματα) στα μαγνητικά, μαγνητο-οπτικά ή οπτικά μέσα, καθώς και για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, προσθετική ή αποθετική ζημιά που προκύπτει από την απώλειά τους. Η φύλαξη και αποθήκευσης των δεδομένων ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

- Σε περίπτωση αγοράς λιανικού προιόντος από τον εκάστοτε πελάτη εαν διαπιστωθεί από τον πελάτη ότι το προιόν είναι ελαττωματικό τότε ο πελάτης μπορεί να το επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της E-base.gr και εφόσον ελεγχθεί από ειδικευμένο τεχνικό και διαπιστωθεί η προβληματική λειτουργία του τότε γίνεται επισκευή χωρίς καμία χρέωση ή αντικάτασταση με νέο. Για να γίνει αντικατάσταση το προιόν θα πρεπει να σταλεί στον προμηθευτή. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ίδιο προιόν τότε γίνεται αντικατάσταση με προιόν ίσης αξίας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ στον πελάτη. Εαν ο πελάτης επιθυμεί μπορούν τα χρήματα του να πιστωθούν για τριάντα (30) ημέρες και να αγοράσει κάποιο άλλο προιόν. Σε περίπτωτη που ο πελάτης δεν επιθυμεί να φέρει το προιόν στις εγκαταστάσεις της E-base.gr και στείλει το προιόν με courrier επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς από και προς τις εγκαταστάσεις της E-base.gr.

- Η E-base.gr εγγυάται την αποκατάσταση ή αναβάθμιση του Η/Υ ή laptop ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή σας ΑΚΡΙΒΩΣ στα σημεία που αναφέρονται στο δελτίο παραλαβής και εφόσον είναι δυνατή η επισκευή. Η E-base.gr σας παραδίδει τον Η/Υ ή laptop ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή σε άρτια και λειτουργική κατάσταση και παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για έξι (6) μήνες μετά την παράδοση του μηχανήματος.

- E-base.gr παρέχει εγγύηση όσο δίνεται από τον κατασκευαστή για πώληση νέου PC ή Laptop ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, και για έξι (6) μήνες καλής λειτουργίας για μεταχειρισμένο pc ή laptop ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή . ΔΕΝ παρέχεται εγγύηση ύστερα από κακή λειτουργία του χειριστή (πχ ιούς από site που επισκέφθηκε ο πελάτης ή αφαίρεση αρχείων, κλπ), ΔΕΝ παρέχεται εγγύηση στην μπαταρία για laptop και τροφοδοτικού για σταθερό Η/Υ πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την αγορά (όταν αφορά νέα αγορά και όχι μεταχειρισμένο μηχάνημα), ΔΕΝ παρέχεται εγγύηση σε πτώση υγρών στο μηχάνημα , ΔΕΝ παρέχεται εγγύηση σε ράγισμα οθόνης, ΔΕΝ παρέχεται εγγύηση από πτώση-υπερτάση τάσης από εξωτερική πηγή (πχ ΔΕΗ). Εγγύηση τροφοδοτικού σταθερού Η/Υ και μπαταρίας laptop παρέχονται ΜΟΝΟ για νεα μηχανήματα και τις πρώτες δεκαπέντε (15) ημέρες από την αγορά τους.


- Η e-base.gr δεν υποχρεούται να αποκαταστήσει βλάβες Η/Υ και λοιπών υλικών ή να καλύψει υλικά σε εγγύηση (εφόσον το μηχάνημα βρίσκεται σε ισχύ) τα οποία δεν έχουν εγκατασταθεί εξ αρχής από την e-base.gr ή έχουν εγκατασταθεί από τον ίδιο τον πελάτη αυτόνομα.

- Σε περίπτωση βλάβης που αυτή είχε προαναφερθεί από τον πελάτη κατά την παράδοση του Η/Υ ή laptop ή οποιαδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, είτε παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της επισκευής ή της παρουσίας του τεχνικού σε εξαρτήματα ή μηχανήματα που ΔΕΝ έχουν δημιουργηθεί από την e-base.gr ουδεμία ευθύνη φέρει ο τεχνικός της e-base.gr

- Κατά την αγορά νέου Η/Υ ή laptop ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευής σε περίπτωση προβληματικού εξαρτήματος μέσα σε επτά (7) ημέρες παρέχεται εγγύηση DOA από το εργοστάσιο.

- Σε περίπτωση επιστροφής προιόντος στον κατασκευαστή στα πλαίσια της εγγύησης η e-base.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αργοπορία ανταλλακτικού από το εργοστάσιο ή προβληματικού ανταλλακτικού.

- Κατά την παράδοση του Η/Υ ή laptop ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή για service ή αναβάθμιση ο πελάτης οφείλει να περιγράψει ακριβώς την ενέργεια που επιθυμεί να γίνει ή την περιγραφή της βλάβης. Ο τεχνικός της e-base.gr καταχωρεί το αίτημα ενημερώνει τον πελάτη ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή με sms , ο πελάτης αποδέχεται την χρέωση και συμφωνεί στην επισκευή του προβλήματος. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν αποδεχτεί την χρέωση ή την επισκευή του μηχανήματος η e-base.gr υποχρεούται να παραδώσει πίσω στον πελάτη την συσκευή.

- Σε περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένής συσκευής ο πελάτης οφείλει να ελεγξει την συσκευή πρωτού την παραλάβει. Η μεταχειρισμένη συσκευή μπορεί να είναι είτε επισκευασμένη είτε ανακατασκευασμένη. Είναι πλήρως λειτουργική κατά την παράδοση στον πελάτη και παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για έξι (6) μήνες. Στην εγγυήση των μεταχειρισμένων υλικών ΔΕΝ παρέχεται εγγύηση τροφοδοτικού.

-
Ο πελάτης οφείλει να σημειώσει ή να εκπαιδευτεί με την καθοδήγηση εξειδικευμένου τεχνικού της E-base.gr για την σωστή λειτουργία των συστημάτων (πχ ενεργοποίηση απενεργοποίηση συναγερμού, απομακρυσμένη πρόσβαση καμερών, λειτουργία pc ή laptop, εκπαίδευση internet, κλπ). Οποιαδήποτε επιπλέον επίσκεψη στο χώρο του πελάτη ή στα γραφεία της e-base.gr για επίδειξη ή εκπαίδευση στην λειτουργία του εκάστοτε συστήματος αποτελεί χρέωσιμη υπηρεσία και την επιβαρύνεται ο τελικός πελάτης.

- Ο πελάτης οφείλει να παραλάβει τον Η/Υ ή το laptop ή οποιαδήποτε άλλη περιφερειακή ή ηλεκτρονική συσκευή έχει αφήσει στα γραφεία της e-base.gr έως και εξήντα (60) ημέρες μετά την ειδοποίηση παραλαβής που του έχει γίνει από εκπρόσωπο της e-base.gr με sms ή e-mail ή τηλεφωνικά. Με το πέρας των εξήντα (60) ημερών η e-base.gr διατηρεί το δικαιώμα να στείλει την συσκευή προς ανακύκλωση και δεν έχει καμία ευθύνη προς τον τελικό πελάτη.

- Ο πελάτης κατά την παράδοση του Η/Υ ή Laptop ή οποιασδήποτε ηλεκτρονικής ή περιφερειακής συσκευής οφείλει να υπογράψει το δελτίο ολοκληρωμένου έργου που αναφέρει επ' ακριβώς την βλάβη (περιγραφή βλάβης) που πραγματοποιήθηκε, και αναλύει επ' ακριβώς την επίλυση ή όχι (περιγραφή ολοκληρωμένου έργου). Ο πελάτης οφείλει να αποδεχθεί ή όχι την συσκευή την στιγμή της παραλαβής του και πρωτού αποχωρήσει από την έδρα της E-base.gr.

- H διάγνωση και ο έλεγχος συσκευής είναι ΔΩΡΕΑΝ εφόσον το παραδώσετε εσείς στα γραφεία μας. Εαν επιθυμείτε την παραλάβη του από το χώρο σας από δικό μας εκπρόσωπο τότε επιβαρύνεστε 5€ + ΦΠΑ.

- H E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην παραδόσει - επιστρέψει Η/Υ, laptop, περιφερειακή συσκευή, ηλεκτρονική συσκευή και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της σε περίπτωση που ο πελάτης :

* Aναιρέσει την συμφωνία που έχει συμφωνηθεί.
* Tην άρνηση πληρωμής.
* Tην άρνηση υπογραφής του δελτίου παραλαβής της συσκευής.
* Την άρνηση παραλαβής του νόμιμου παραστατικού (απόδειξη/τιμολόγιο).
* Την απειλή προς εργαζόμενο.

 

Όροι Web Site / Εφαρμογές

- Σύμφωνα με το συμβόλαιο / Project / συμφωνητικό που έχει ο πελάτης στην κατοχή του ηλεκτρονικά (e-mail) ή εγγράφως. Με την αποδοχή του συγκεκριμένου συμβολαίου / Project / συμφωνητικού ο πελάτης αποδέχεται τους όρους χρήσης και ανάπτυξης του συγκεκριμένου web site / Εφαρμογής / Apps και οφείλει να τηρήσει επ ' ακριβώς τους συμφωνηθέντες όρους που αναφέρονται.

- Ο πελάτης εφόσον έχει εξοφλήσει την E-base.gr και εφόσον το απαιτήσει γραπτώς (e-mail) τότε δικαιωματικά του ανήκει το υλικό του web site ή της εφαρμογής του και μπορεί να το λάβει (backup) σε ψηφιακό μέσο (DVD) ή με e-mail (cloud transfer) και να το μεταφέρει σε οποιαδήποτε εταιρεία άλλη επιθυμεί. Η E-base.gr οφείλει να παραδώσει το υλικό στον πελάτη (ιδιοκτήτη του site και ΜΟΝΟ και όχι σε κάποιον τρίτο χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη) σε συμπιεσμένη μορφή και όχι να μεταφέρει τεχνικά το site σε άλλη εταιρεία. Ο πελάτης εφόσον ελέγξει το υλικό οτι είναι σωστό σε διάστημα πέντε (5) ημερών, τότε η E-base.gr μπορεί να διαγράψει το υλικό του πελάτη από τους server της χωρίς επιπλέον ενημέρωση προς τον πελάτη.

- Η E-base.gr οφείλει να παραδώσει το υλικό στο πελάτη σε 24ώρες (Εργάσιμη ημέρα) από το αίτημα του.

- Αν ο πελάτης δεν απαντήσει στην E-base.gr οτι έλεγξε το υλικό στο διάστημα πέντε (5) ημέρων από το αίτημα του τότε αυτόματα εκλαμβάνεται από την E-base.gr ως πλήρως ελεγχόμενο και μπορεί να προβεί σε διαγραφή από τα συστήματα της.

Η E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα παντώς νομίμου δικαιώματος της αν αυτοί οι όροι δεν τηρηθούν από την πλευρά του πελάτη.

 

Όροι Πληρωμών

- Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει αποκλειστικά στην τράπεζα EUROBANK με μετρητά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Visa / Mastercard/ Visa electron) από φυσικό μηχάνημα (pos) ή από ηλεκτρονικό (e-pos) μέσω της CARDLINK (επίσημο συνεργάτη της eurobank), μέσω e-banking, μέσω τηλεφωνικής εντολής, μέσω γκισέ (ταμείο) ή μέσω PAYPAL. Αναλυτικά οι τρόποι πληρωμών αναφέρονται εδω.

 - Αν ο πελάτης επιλέξει πληρωμή μέσω e-pos από τον ιστότοπο www.e-base.gr υποχρεούται να συμπληρώσει τα παρακάτω στοιχεία στην σελίδα της e-base.gr ώστε να μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας eurobank και να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Τα απαράιτητα πεδία είναι :

α) Ονοματεπώνυμο και Πατρώνυμο
β) Aριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση κατοικίας
γ) Aντικείμενο παραγγελίας ή υπηρεσία
δ) Tον χρόνο και τον τόπο παράδοσης του αγαθού ή παροχής υπηρεσίας
ε) Tα στοιχεία της κάρτας του (matercard, visa, visa electron) με τον αριθμό της κάρτας τον μήνα και το έτος λήξης της ισχύος της
στ) Τον αριθμό εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της κάρτας που είναι αποτυπωμένος στο χώρο που προορίζεται για την υπογραφή κατόχου και να έχει υπογράψει στο σχετικό πεδίο ο κάτοχος (CVV/VISA ή CVC/MC)

Η τράπεζα θα ενημερώσει την επιχείρηση με e-mail για την έγκριση ή όχι χρέωσης της κάρτας.

- Η E-base.gr υποχρεούται να δείχνει σε εμφανή μέρος στον κάτοχο οτι εισέρχεται σε ιστοσελίδες της τράπεζας (Ασφαλές περιβάλλον).

- Η τράπεζα επιτρέπει την διασύνδεση του διαδικτυακού τόπου της E-base.gr με ασφαλή ιστοσελίδα αποκλειστικά και μόνο για την πληρωμή του αντιτίμου.

- Αν ο πελάτης επιλέξει πληρωμή με POS τότε δίνει την κάρτα του στον εκπρόσωπο της E-base.gr ο οποίος εισάγει την κάρτα στο ειδικό μηχάνημα και ο κάτοχος της κάρτας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ πληκτρολογεί το σχετικό pin. Εν συνεχεία πληκτρολογείται το σχετικό ποσό όπου η εκδότρια τράπεζα εγκρίνει ή απορρίπτει ανάλογα με το είδος της κάρτας. Ο πελάτης οφείλει είτε να παραλάβει από την E-base.gr απόκομμα της τραπεζικής συναλλαγής που έγινε με κάρτα ή να παραλάβει αποδεικτικό χαρτί για την συναλλαγή ή να παρλάβει στο e-mail του αποδεικτικό της συναλλαγής ή το νόμιμο παραστατικό (τιμολόγιο-απόδειξη).

 

Όροι Domain Name

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr (ΦΕΚ 1564/Β/21-6-2013)

1. ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ .GR (Άρθρο 10, ΦΕΚ 1564/Β/21-6-2013)

ΠΡΟΣ τον Καταχωρητή με την επωνυμία E-base.gr (μέσω IpDomain)

Ο υποβάλλων την αίτηση καταχώρησης ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ .GR δηλώνω υπευθύνως σύμφωνα με τον Νόμο 1599/86 ότι:
(α) Τα στοιχεία που δηλώνω με την παρούσα δήλωση είναι αληθή και ακριβή.
(β) Δεν παραβιάζω εν γνώσει μου δικαιώματα τρίτων.
(γ) Δεσμεύω το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο (Μόνο σε περίπτωση νομικών προσώπων)
(δ) Αν το Μεταβλητό Πεδίο Ονόματος Χώρου δευτέρου επιπέδου ταυτίζεται με γεωγραφικό όρο που περιλαμβάνεται στην λίστα γεωγραφικών όρων που είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ στην ελληνική και λατινική μορφή (σύμφωνα με το Παράρτημα IB, ΦΕΚ 1564/Β/21-6-2013), είμαι ο αρμόδιος Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
(ε) Σε περίπτωση Δήλωσης Καταχώρησης Ονόματος Χώρου με κατάληξη .gov.gr, είμαι κυβερνητικός οργανισμός.
(ζ) Σε περίπτωση Ονομάτων Χώρου τρίτου επιπέδου των οποίων μόνο το τρίτο επίπεδο είναι μεταβλητό, φέρω την ιδιότητα που αντιστοιχεί σε φορείς στους οποίους δύναται να εκχωρηθεί το συγκεκριμένο Κοινόχρηστο 'Ονομα Χώρου που συνθέτει το Μη Μεταβλητό πεδίο.
2. ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ .GR (Άρθρο 12, ΦΕΚ 1564/Β/21-6-2013)
ΠΡΟΣ τον Καταχωρητή με την επωνυμία e-base.gr
Ο υποβάλλων την αίτηση δήλωσης αλλαγής καταχωρητή ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ .GR δηλώνω υπευθύνως σύμφωνα με τον Νόμο 1599/86 ότι:
(α) Τα στοιχεία που δηλώνω με την παρούσα δήλωση είναι αληθή και ακριβή.
(β) Έχω εκπληρώσει άπασες τις οικονομικές μου υποχρεώσεις απέναντι στον παλαιό Καταχωρητή , όσον αφορά το συγκεκριμένο Όνομα Χώρου για το οποίο αιτούμαι την αλλαγή καταχωρητή.
(γ) Δεσμεύω το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο (Μόνο σε περίπτωση νομικών προσώπων).
(δ) Ο Νέος Κωδικός Εξουσιοδότησης Ονόματος Χώρου της παρούσας δήλωσης δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλη δήλωση για το ίδιο Όνομα Χώρου ή για άλλο Όνομα Χώρου που έχει κατατεθεί προς τον ίδιο ή προς διαφορετικό Καταχωρητή και περιέχει στοιχεία πέραν των αλφαριθμητικών για λόγους ασφαλείας.
3. ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ .GR
(Άρθρο 11, ΦΕΚ 1564/Β/21-6-2013)
Ο υποβάλλων την αίτηση δηλώνω υπευθύνως σύμφωνα με τον Νόμο 1599/86 ότι:
(α) Τα στοιχεία που δηλώνω με την παρούσα δήλωση είναι αληθή και ακριβή.
(β) Δεσμεύω το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο (Μόνο σε περίπτωση νομικών προσώπων).

- Εαν θελήσω στην πορεία να αλλάξω τα στοιχεία του ιδιοκτήτη υπάρχει χρέωση όσο και το ποσό ενεργοποίησης ή ανανέωσης του domain name.

- Για την ανανέωση του domain name θα παρακολουθώ τα ΑΥΤΟΜΑΤΑ sms και e-mails που θα έρχονται τριάντα (30) ημέρες πριν την λήξη, στα εισερχόμενα ή ανεπιθύμητα (spam) e-mail μου. Σε περίπτωση που αλλάξω κατά την διάρκεια του έτους αριθμό κινητού τηλεφώνου και e-mail οφείλω να ενημερώσω την e-base.gr ώστε να το διορθώσει στο σύστημα και να λαμβάνω τις ενημερώσεις.

- Σε περίπτωση που θελήσετε να μεταφέρετε το domain σας από την E-base.gr κάπου αλλού θα πρέπει να ζητήσετε γραπτώς τον απαραίτητο κωδικό εξουσιοδότησης από τους εκπροσώπους μας. Σε περίπτωση που το domain είναι σε κάποια ευρωπαική κατάληξη εκτός .gr (πχ .com, .net, κλπ κλπ) θα πρέπει να γνωρίζετε οτι ο κωδικός για την μεταφορά έχει ισχύ για επτά (7) ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του και στην συνέχεια θα πρέπει να εκδοθεί νέος αν δεν το έχετε μεταφέρει. Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε οτι το Ευρωπαικό μητρώο ονομάτων ενδέχεται να καθυστερήσει να ενημερωθεί οπότε η όποια μεταφορά θελήσετε να κάνετε θα πρέπει να γίνει κάποιες ημέρες πρίν την λήξη του (πχ αν ένα domain με κατάληξη .com Λήγει 10/3 καλό θα ήταν να μην το αφήσετε τελευταία στιγμή, θα πρέπει να ζητήσετε από τους εκπροσώπους μας τους απαραίτους κωδικού στις 2/3 ώστε η διαδικασία ενημέρωσης του μητρώου να έχει ολοκληρωθεί πριν της 10/3).

- Σε περίπτωση που μεταφέρω κάποιο domain στην e-base.gr ή ενεργοποιήσω νέο και επιθυμώ την δωρεάν υπηρεσία για site ή e-mail δηλώνω οτι γνωρίζω τους όρους χρήσης για την δωρεάν κατασκευή του site που περιλαμβάνει μια στατική απλή σελίδα η οποία έχει εως 500 λέξεις κείμενο, στοιχεία επικοινωνίας + λογότυπο, έως 5 φωτογραφίες. Το περιεχόμενο του site δεν θα πρέπει να είνει προσβλητικό ή υβριστικό ή ρατσιστικό ή να έχει σχέση με εκμετάλλευση - κακοποίηση παιδιών-ανθρώπων ή κακόβουλα ή παράνομα προιόντα ή με ακατάλληλο περιεχόμενο (παράνομο πορνογραφικό υλικό ή υλικό χωρίς ειδική σήμανση ιστότοπου). Θα πρέπει να στείλω το υλικό μου στους τεχνικούς της e-base.gr μέσω e-mail ώστε να ανέβει στην σελίδα μου. Σε περίπτωση που μελλοντικά θελήσω να διακόψω την δωρεάν υπηρεσία ή να μεταφερθώ σε άλλη εταιρεία ΔΕΝ μπορώ να μεταφέρω το στατικό site που έχει κατασκευάσει η e-base.gr εκτός και αν πληρώσω το κόστος κατασκευής που ορίζεται στα 70 euro + ΦΠΑ. Η δωρέαν υπηρεσία φιλοξενίας και παροχής site - email είναι ΜΟΝΟ όσο διατηρείται το domain μου στην e-base.gr

- Σε περίπτωση που περάσει η ημερομηνία ανανέωσης που αναφέρεται στο e-mail τότε το domain τίθεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ εκτός λειτουργίας και σταματούν να λειτουργούν e-mail - site - εφαρμογές που συνδέονται με το hosting σας.

To σύστημα κρατάει σε "καραντίνα" για πέντε (5) ημέρες το domain και σε περίπτωση που ο πελάτης στο διάστημα αυτό θελήσει να το ανανέωσει θα πληρώσει το κόστος ανανέωσης ΚΑΙ 70% επιπλέον κόστος απεμπλοκής domain του ποσού ανανέωσης. Μετά τις 5 ημέρες το domain ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ελευθερώνεται προς νέα κατοχύρωση.

- Η E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα να θέσει τον ιστότοπο (site) ή hosting (server) ή όνομα (domain) εκτός λειτουργίας (offline) ή να μην κοινοποιήσει τους απαραίτητους κωδικούς αν ζητηθούν από τον πελάτη σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει εξοφλήσει το απαιτούμενο ποσό από την ενέργεια που έχει γίνει και έχει ολοκληρωθεί.

 

 

Όροι Hosting

- Κατά την ενεργοποίηση ή ανανέωση ή αναβάθμιση του hosting τα e-mail ή το site σας δεν "πέφτει" ούτε βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

- Τα χρήματα των ενεργοποιήσεων ή ανανεώσεων ή αναβαθμίσεων hosting ΔΕΝ επιστρέφονται.

- Τα hosting ενεργοποιούνται ή αναβαθμίζονται ή ανανεώνονται μέσω τραπεζικής κατάθεσης στην eurobank. Το σύστημα αποστέλλει ενημερωτικά emails και sms τριάντα (30) ημέρες πρίν την λήξη τους και ο πελάτης οφείλει να τα παρακολουθεί στα εισερχόμενα της αλληλογραφίας του ή στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).

- Το σύστημα αποστέλλει στο αυτόματο e-mail πλήρη διαδικάσια ανανέωσης μαζί με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο πελάτης. Ο πελάτης καταθέτει το ποσό και το σύστημα τον ενημερώνει ηλεκτρονικά (e-mail) με επιβεβαιωτικά μηνύματα και μηνύματα ολοκλήρωσης.

- Σε περίπτωση που ο κεντρικός πάροχος θέσει το hosting (Server) εκτός λειτουργίας προσωρινά ή ολιγόλεπτα λόγω κρίσιμου update ασφαλείας (critical) ή λόγω επίθεσης (hacking) σε έκτακτες περιπτώσεις η E-base.gr δεν φέρει ευθύνη. Η E-base.gr οφείλει να ενημερώσει τον εκάστοτε πελάτη για το προσωρινό ή το μακροπρόθεσμο πρόβλημα και την αποκατάσταση. Σε έκτακτες περίπτωσεις επιθέσεων ή κακόβουλων μαζικών αποστολών e-mails (spam) ενδέχεται να υπάρξουν ολιγόλεπτες διακοπές από τον πάροχο για την ασφάλεια του μηχανήματος και κατ επέκταση του κάθε πελάτη ώστε να απομονωθεί η εισβολή και να επιλυθεί.

- O πελάτης κατανοεί πλήρως οτι ο server του (hosting) βρίσκεται σε shared hosting και όχι σε VPS - deticated server (εκτός αν έχει συμφωνηθεί από την αρχή) και το ενδεχόμενο για ολιγόλεπτο ή μακροχρόνιο διάστημα πτώσης ή παύσης ενδέχεται να οφείλεται είτε στο δικό του Hosting είτε σε κάποιον άλλον πελάτη που βρίσκεται στο ίδιο μηχάνημα που δημιουργεί πρόβλημα και ενδέχεται να επηρεαστεί και το δικό του hosting. Κατανοεί πλήρως οτι υπάρχει βάρδια ασφαλείας από τον κεντρικό πάροχο και την E-base.gr ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό. Ο κεντρικός πάροχος και η E-base.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις ενδεχόμενες πτώσεις που μπορεί να υπάρξουν και οφείλονται στα παραπάνω προβλήματα (μολυσμένα site, spam e-mails, Κλπ) του εκάστοτε πελάτη.

- Σε περίπτωση που περάσει η ημερομηνία ανανέωσης που αναφέρεται στο e-mail τότε το σύστημα τίθεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ εκτός λειτουργίας και σταματούν να λειτουργούν e-mail - site - εφαρμογές που στηρίζονται στο hosting.
To σύστημα κρατάει σε "καραντίνα" για 5 ημέρες το hosting και σε περίπτωση που ο πελάτης στο διάστημα αυτό θελήσει να το ανανέωσει θα πληρώσει το κόστος ανανέωσης ΚΑΙ 70% επιπλέον κόστος απεμπλοκής του ποσού ανανέωσης. Μετά τις 5 ημέρες το hosting ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ μαζί με ΟΛΑ τα δεδομένα (site-εικόνες-αρχεία-e-mail-κλπ).

- Για την ανανέωση του hosting ο πελάτης θα πρέπει να παρακολουθεί τα ΑΥΤΟΜΑΤΑ sms και e-mails που θα έρχονται τριάντα (30) ημέρες πριν την λήξη, στα εισερχόμενα ή ανεπιθύμητα (spam) e-mail μου. Σε περίπτωση που αλλάξω κατά την διάρκεια του έτους αριθμό κινητού τηλεφώνου και e-mail οφείλω να ενημερώσω την e-base.gr ώστε να το διορθώσει στο σύστημα και να λαμβάνω τις ενημερώσεις.

- Η E-base.gr διατηρεί το δικαίωμα να θέσει τον ιστότοπο (site) ή hosting (server) ή όνομα (domain) εκτός λειτουργίας (offline) ή να μην κοινοποιήσει τους απαραίτητους κωδικούς αν ζητηθούν από τον πελάτη σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει εξοφλήσει το απαιτούμενο ποσό από την ενέργεια που έχει γίνει και έχει ολοκληρωθεί ή σε περίπτωση που το περιεχόμενο είναι κακόβουλο ή μολυσμένο ή παραβαίνει τους όρους χρήσης περί ρατσισμού ή θρησκευτικών πεποιθήσεων ή από εντολή ανώτατης αστυνομικής ή εισαγγελικής αρχής της Ελλάδος.

 

Όροι Apps

- Δημιουργείται μια εφαρμογή της επιλογής σας σύμφωνα με τα πρότυπα που υπάρχουν ή με την συμφωνία που έχει γίνει και σας έχει σταλεί ηλεκτρονικά (e-mail).

- Θα πρέπει να επιλέξετε το πακέτο κοστολόγησης που είναι αναρτημένο στο apps4all.gr και να κάνετε εγγραφή σύμφωνα με τα βήματα (wizard) για να ολοκληρώσετε την διαδικασία.

- Η εφαρμογή που δημιουργείται από το σύστημα βρίσκεται σε μορφή .apk και ανεβαίνει στο Play store είτε από εσάς είτε από την ομάδα της apps4all.gr .

- Η εφαρμογή με την δημιουργία της ΔΕΝ σας αποστέλλεται μέχρι να εμφανιστεί η κατάθεση σας στο σύστημα (σας έρχεται e-mail με οδηγίες κατάθεσης). Μόλις εμφανιστεί η κατάθεση σας τότε σε 24ώρες σας αποστέλλεται στο e-mail σας.

- Η εφαρμογή έχει χρονική διάρκεια σύμφωνα με το πακέτο που επιλέγετε και βρίσκεται σε ισχύ έως την συγκεκριμένη ημερομηνία. Σε περίπτωση που δεν ανανεώσετε την συνδρομή σας τότε η εφαρμογή απενεργοποείται ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

- Οι διαχειριστές του apps4all.gr / e-base.gr δεν ευθύνονται για το περiεχόμενο που μπορεί να ανεβάζει ο κάθε πελάτης στην εφαρμογή του ή να αποστέλλει ενημερωτικά νέα μέσω της πλατφόρμας apps4all.gr.

- Σε περίπτωση που το περιεχόμενο της εφαρμογής διαπιστωθεί οτι είναι προσβλητικό ή υβριστικό ή ρατσιστικό ή να έχει σχέση με εκμετάλλευση - κακοποίηση παιδιών-ανθρώπων ή κακόβουλα ή παράνομα προιόντα ή με ακατάλληλο περιεχόμενο (παράνομο πορνογραφικό υλικό ή υλικό χωρίς ειδική σήμανση ιστότοπου) τότε οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής του πελάτη και να θέσουν την εφαρμογή εκτός λειτουργίας.

- Χρήματα που θα δώσετε για την εφαρμογή ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ παρα μόνο αν η εφαρμογή apps4all.gr δεν λειτουργήσει για δεκαπέντε (15) ημέρες λόγω τεχνικού προβλήματος που οφείλεται στον server και όχι σε σύστημα της Google (play store). Εαν το πρόβλημα οφείλεται στην google (play store) Ουδεμία ευθύνη φέρει ο ιστότοπος apps4all.gr . Σε περίπτωση προβλήματος του server τα χρήματα που έχετε δώσει σας επιστρέφονται με την μορφή άλλης υπηρεσίας ίδιας ακριβώς αξίας.

- Ο πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά (e-mail) Οπότε αυτό απαιτείται για την ανανέωση της συνδρομής του και οφείλει να ανταποκριθεί για να βρίσκεται σε ισχύ η εφαρμογή του. Επίσης οφείλει να ελέγχει και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία του (spam) σε περίπτωση που δεν λαμβάνει ενημερωτικά e-mail στα εισερχόμενα του (inbox).

Ανακοινώσεις

Σε αυτό τον χώρο αναρτούνται οι σχετικές ανακοινώσεις ανά ημερομηνία ανάρτησης που αφορούν τιμολογιακή ή άλλη τροποποίηση της εταιρείας όταν υπάρξουν (δεν αναρτούνται εδώ ανακοινώσεις προσφορών, υπηρεσιών, κλπ). 

View full review on top uk bookamker gbetting.co.uk uk betting sites

Log in or Sign up