Loading color scheme

Xml Importer

Με το xml importer μπορείτε να εισάγετε μαζικά προιόντα σε e-shop virtuemart (joomla) ώστε να αποφύγετε την χειροκίνητη διαδικασία. Επιλέγετε το αρχείο .xml που σας δίνει ο προμηθευτής ή ο συνεργάτης σας κάνετε Upload και αυτόματα τα προιόντα σας εισάγονται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ο έμπορος μπορεί να ορίσει το ποσόστό κέρδος του επί τοις % και να εμφανίζεται στο e-shop του η τιμή. Για παράδειγμα έστω οτι ένα προιόν στο xml του προμηθευτή σας έχει κόστος 10€ (τελική με ΦΠΑ) και εσείς δουλέυετε με ένα εμπορικό κέρδος 10% τότε αν βάλετε στο σχετικό κουτάκι που υπάρχει 10% το σύστημα θα δείξει τελική τιμή στον πελάτη 11€.

Η εφαρμογή είναι συμβατή σε joomla 3.9.X. και με την σχετική παραμετροποίηση με το επιπλέον κόστος προσαρμόζεται οπουδήποτε.

Γλυτώστε χρόνο και κόπο αφού με το πάτημα ενός κουμπιού όλα γίνονται αυτόματα.

xml1.jpgxml2.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει χρειάζεται το e-shop σας να είναι στημένο σε joomla με πλατφόρμα virtuemart.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και με excel (.xlsx). Θα πρέπει να εισάγετε τα δεδομένα στο excel σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρότυπο. Όπου υπάρχει διαχωρισμός δεκαδικού θα πρέπει να γίενεται με τελεία και όχι με κόμμα (πχ ΣΩΣΤΟ: 10.25€ | ΛΑΘΟΣ: 10,25€). Επίσης θα πρέπει οι φωτογραφίες να έχουν σαν ονομασία τον κωδικό SKU του προιόντος ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ή άλλα σύμβολα. Όλα τα γραμμάτα να είναι κολλητά μεταξύ τους ή χωρισμένα με παύλα ή κάτω παύλα. Τέλος οι φωτογραφίες θα πρέπει να ανέβουν μέσω FTP στην διαδρομή /images/stories/virtuemart/product/. Δείτε το πρότυπο ΕΔΩ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 3: Το .xml που έχετε από τον προμηθευτή ή τον συνεργάτη σας θα πρέπει να έχει την παρακάτω δομή. Σε περίπτωση που έχετε διαφορετική δομή τότε το .xml τροποποιείται και χρεώνεται επιπλέον.

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<products created_at="2015-02-20 00:00:00" total_products="0000">
  <product>
    <barcode>0000000</barcode>
    <title-el><![CDATA[τιτλος προιοντος]]></title-el>
    <price>Η τιμή σας</price>

    <family el="κατηγορια προιοντος" en="κατηγορια προιοντος στα αγγλικα"/>
    <availability>ΝΑΙ</availability>
    <group el="τιτλος προιοντος" en="τιτλος προιοντος στα αγγλικα"/>
    <image-url>url εικόνας προιόντος </image-url>
    <description-el><![CDATA[περιγραφη προιοντος]]></description-el>
    <manufacturer><![CDATA[κατασκευαστης - προμηθευτης]]></manufacturer>
    <package><![CDATA[Blister]]></package>
    <image2-url></image2-url>
  </product>
</products>

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 3: Μπορούμε να τροποποιήσουμε την εφαρμογή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα e-shop διαθέτετε με διαφορετική χρέωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο support@e-base.gr για λεπτομέρειες.

Κόστος Εφαρμογής: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: Επικοινωνήστε μαζί μας