Loading color scheme

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Με την εφαρμογή διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (human resources) μπορείτε να διαχειριστείτε τους υπαλλήλους σας σε βάρδιες, ώρες, σημεία πρόσβασης κλπ κλπ. Είναι ιδανικό για εταιρείες security , πωλητές κλπ κλπ.

Ο υπεύθυνος καταχωρεί τους υπαλλήλους και τα σημεία "φύλαξης" και ο κάθε υπάλληλος ενημερώνεται μέ e-mail και SMS για την βάρδια του. Εαν ο υπεύθυνος τροποποιήσει κάτι στην καρτέλα του υπαλλήλου τότε θα ενημερωθεί ξανά με e-mail και SMS.

Επίσης μπορεί ο διαχειριστής μέσω του calendar να βλέπει τις βάρδιες συνοπτικά.

Το σύστημα διαθέτει ειδικό application android όπου σε σχετική βάρδια από το γραφείο φαίνεται μέσω Monitoring - control room αν ο φύλακας βρίσκεται στο πόστο του ή όχι. Ο φύλακας στις προκαθορισμένες ώρες που πρέπει να πραγματοποιήσει περίπολο κάνει το σχετικό "check in" από το κινητό του. Πατώντας το σχετικό κουμπί αυτομάτως ενημερώνεται το κέντρο σε πραγματικό χρόνο. Αν ο φύλακας δεν πατήσει το σχετικό κουμπί και με ασφάλεια 15 λεπτών το κινητό στέλνει αυτόματα μόνο του στο κέντρο οτι δεν έγινε το σχετικό "check in" την προκαθορισμένη ώρα.

Μέσω GPS και συντεταγμένων ο φύλακας πρέπει σε δηλωμένες συντεταγμένες "check point" να πατήσει το κουμπί για να γίνει το "check in". Αν ο φύλακας δεν βρίσκεται στις συγκεκριμένες συντεταγμένες που έχουν δηλωθεί από το κέντρο τότε το σύστημα δεν του επιτρέπει να κάνει "check in" και ενημερώνεται το κέντρο.

Τέλος παρέχεται κουμπί "alert" για έκτακτη ανάγκη του φύλακα. Το σύστημα εκπέπει το διακριτικό ήχο "ιου ιου" που δηλώνει κατάσταση SOS πρός το κέντρο.

Η εφαρμογή δειαθέτει επιπλέον ειδικό application για VIP πελάτες όπου "ταυτοποιείται" το κινητό τους προς το κέντρο ελέγχου και με το κουμπί alert το κέντρο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο βλέπει στο χάρτη την φωτογραφία του VIP πελάτη (εφόσον έχει περαστεί από τον διαχειριστή στο σύστημα) και σε κάθε σημείο που βρίσκεται και αποτυπώνεται με μια χρωματική γραμμή για να διακρίνεται η πορεία του (GPS Line).

Το σύστημα μπορεί να στείλει σε όσα κινητά τηλέφωνα επιθυμούμε ενημέρωση (alert) και να ενημερώνονται όσοι άνθρωποι χρειάζονται ακόμα και εκτός γραφείου.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1 : Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2 : Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος για τις μονάδες SMS αν επιλέξετε και το πακέτο sms (ενδεικτικό κόστος 500 μονάδες = 24 €)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 3 : Όλοι οι πελάτες της e-base.gr που έχουν ήδη hosting , έχουν 50% έκπτωση στο κόστος της εφαρμογής!

Κόστος Εφαρμογής: 800 € + ΦΠΑ

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: 400 € + ΦΠΑ