Loading color scheme

MicroLab Doctor

Η εφαρμογή MicroLad Doctor είναι ειδική εφαρμογή βασισμένη για Ιατρούς που θέλουν να ενημερώνουν τους ασθενείς τους για τις εξετάσεις τους και για τον περιοδικό επαν-ελεγχο τους.

Ο ιατρός ανοίγει καρτέλα ασθενή και του δίνει username και password. Ο ιατρός ανεβάζει σε .pdf την εξέταση και ο κάθε ασθενής συνδεεται και βλέπει την εξέταση του ή την κατεβάζει στον Η/Υ του.

Στην εφαρμογή μπορούν να συνδέονται οι ιατροί και να παρακολουθούν τους ασθενείς τους. Επίσης κατά το "άνοιγμα" της καρτέλας του ασθενή ο διαχειριστής μπορεί να επιλέγει ποιός ή ποιοί ιατροί θα παρακολουθούν τον ασθενή (παραπάνω από έναν ιατρό) και το ιστορικό του. Ο ιατρός και ο ασθενής έχουν πρόσβαση στο συστήμα από διαφορετικό λογαριασμό και έτσι σε πραγματικό χρόνο μπορούν να βλέπουν τις εξετάσεις και το ιστορικό.

Το σύστημα θα ενημερώσει τον ασθενή ΑΥΤΟΜΑΤΑ με e-mail και sms για την περιοδικότητα της εξέτασης (πχ αν η εξέταση πρέπει να πραγματοποιηθεί σε 15 ημέρες από την ημερομηνία της πρώτης εξέτασης τότε το σύστημα θα στείλει e-mail και SMS στον ασθενή για να του υπενθυμίσει την εξέταση.)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος για τις μονάδες SMS (ενδεικτικό κόστος 500 μονάδες = 24 €)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  : Όλοι οι πελάτες της e-base.gr που έχουν ήδη hosting , έχουν 50% έκπτωση στο κόστος της εφαρμογής!

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας