Loading color scheme

Σύστημα Ηλεκτρονικών Πληρωμών Eurobank (e-POS)

Με το Σύστημα Ηλεκτρονικών Πληρωμών Eurobank (e-POS) μπορούν πλέον να πληρώνουν οι πελάτες σας από το site σας (για απλό site) με την πιστωτική τους κάρτα. Ο πελάτης εισέρχεται στο site σας συμπληρώνει την απαραίτητη φόρμα με τα στοιχεία και μεταφέρεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ της τράπεζας (redirect) όπου δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και ολοκληρώνεται η συναλλάγη.

Το σύστημα αυτό ειναι δομημένο με την "καρφωτή" πληρωμή που σημαίνει οτι ο χρήστης ανεξαρτήτως τι πλατφόρμα site έχετε, συμπληρώνει τα σχετικά κουτάκια στην ειδική φόρμα που υπάρχει και πραγματοποιεί την πληρωμή του.Το σύστημα αυτό είναι ιδανικό για site και επαγγελματα που δεν έχουν e-shop και θέλουν να δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές.

Το σύστημα αυτό με την κατάλληλη τροποποίηση μπορεί να εφαρμοστεί και σε πλατφόρμες e-shop ώστε κατά το check out ο χρήστης να μπορεί να πληρώσει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Η εφαρμογή έχει 100% ασφάλεια συναλλαγών καθώς είναι φτιαγμένη ύστερα από έγκριση της τράπεζας eurobank και βάσει των πρωτοκόλλων που η ίδια τράπεζα έχει ορίσει. Η εφαρμογή μας έχει περάσει όλα τα απαραίτητα test πιστοποίησης και μπορεί να προσαρμωστεί σε οποιονδήποτε πελάτη επιθυμεί να έχει στο site του ηλεκτρονικές πληρωμές. Ο πελάτης κατά την πληρωμή εισέρχεται στο περιβάλλον της τράπεζας και πραγματοποιεί με την μέγιστη ασφάλεια την συναλλαγή του. Εσείς δέχεστε χρήματα στο λογαριασμό σας, από όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που θα χρησιμοποιήσει ο τελικός πελάτης από όποια τράπεζα και να προέρχονται (με την προυπόθεση οτι η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που θα εισάγει ο πελάτης θα είναι ενεργή και αποδεκτή από το ίδιο το τραπεζικό σύστημα).

Η εφαρμογή βασίζεται σε order id (κωδικό παραγγελίας) ακόμα και αν το site σας δεν είναι e-shop το σύστημα δημιουργεί κατά τέτοιο τρόπο ένα order id οπότε εσείς έχετε τον πλήρη έλεγχο ανά συναλλαγή που σας καταθέτουν χρήματα.

Απαραίτητη προυπόθεση για να έχετε την εφαρμογή είναι να έχετε ενεργό λογαριασμό στην eurobank και να κάνετε τις σχετικές αιτήσεις ηλεκτρονικών πληρωμών (ecommerce). Η εταιρεία μας σας καθοδηγεί βήμα βήμα ακριβώς τι πρέπει να κάνετε με την τράπεζα.

Τέλος το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις κατάλληλες τροποποιήσεις σε οποιαδήποτε τράπεζα και αν χρησιμοποιείτε (alpha bank, τράπεζα πειραιώς, εθνική τράπεζα, κλπ)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

Κόστος Εφαρμογής : Επικοινωνήστε μαζί μας