Loading color scheme

e-Τιμολόγια

Με την εφαρμογή e-Τιμολόγια μπορείτε να εκδίδετε και να στέλνετε τιμολόγια online. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να στέλνετε τιμολόγια στους πελάτες σας ηλεκτρονικά (e-mail). Η εφαρμογή είναι 100% νόμιμη και ασφαλή (3 επίπεδα ασφάλειας), καθώς και εναρμονισμένη με την πλατφόρμα mydata της ΑΑΔΕ.

Ο διαχειριστής εισάγει καρτέλες πελάτων με τα στοιχεία τους (επωνυμία, ΑΦΜ, κλπ κλπ) μαζί με το e-mail τους και διαμορφώνει όπως επιθυμεί να φαίνεται το τιμολόγιο του (λογότυπα, στοιχεία, κλπ κλπ). Μπορείτε να ορίσετε αν ενα τιμολόγιο είναι τοις μετρητοίς ή επι πιστώσει . Το σύστημα μπορεί να στέλνει και ειδοποιήσεις υπενθύμισης.

Οταν εκδίδεται ένα τιμολόγιο το σύστημα στέλνει στον πελάτη ένα αυτόματο μήνυμα (που έχει προ-καταχωρήσει ο διαχειριστής) και ταυτόχρονα συνημμένα στο ίδιο e-mail υπάρχει σε .pdf το τιμολόγιο του για να το εκτυπώσει. Επίσης το σύστημα μπορεί να κοινοποιεί κατά την αποστολή μέσω (cc) σε κάποιον δεύτερο παραλήπτη και σε κρυφή κοινοποίηση (bcc) κάποιον τρίτον παραλήπτη που σημαίνει οτι μπορούν να ενημερώνονται για την έκδοση τιμολογίων παραπάνω από έναν παραλήπτη.

Μπορείτε να δείτε το πιο εξελίγμενο σύστημα e-τιμολογίων με περισσότερες δυνατότητες ΕΔΩ.

timologio1.jpgtimologio2.jpgtimologio3.jpgtimologio4.jpgtimologio6.jpgtimologio7.jpgtimologio8.jpgtimologio9.jpgtimologio10.jpgtimologio11.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting

Κόστος Εφαρμογής : Επικοινωνήστε μαζί μας