Loading color scheme

Facebook Share με επιλογή εικόνας

Με την εφαρμογή facebook share με επιλογή εικόνας μπορείτε να κοινοποιήσετε απλά άρθρα ή K2 άρθρα ή προιόντα virtuemart, πολύ εύκολα στο facebook επιλέγοντας εσείς ποια εικόνα θα δείξει και όχι βάζοντας μόνο του οτι εικόνα θέλει ή και κάποιες φορές χωρίς να δείχνει καμία εικόνα. Αν δεν έχετε καμία εικόνα να δείχνει τότε θα προβάλει ένα σταθερό logo ή οτι επιλέξετε εσείς.

Η εφαρμογή λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά είτε έχετε ένα απλό άρθρο (content article) ή K2 Article ή ένα προιόν virtuemart. Με αυτό τον τρόπο όταν κοινοποιείτε θα εμφανίζονται οι σωστές εικόνες και όχι κάποιες τυχαίες εικόνες που επιλέγει να τοποθετεί το facebook κατά την κοινοποίηση που κάνετε.

Πως φαίνεται η κοινοποίηση χωρίς την εφαρμογή (ΛΑΘΟΣ):

 

 

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σε τρία (3) απλά βήματα πώς θα φαίνεται η δημοσίευση σας (ΣΩΣΤΟ):

Βήμα 1ο
Τοποθετείτε την εικόνα είτε μέσα στο άρθρο σαν μεμονομένη εικόνα ή σαν μικρογραφία και πλήρη εικόνα από την επιλογή εικόνες και σύνδεσμοι που υπάρχει κάτω από τον κεντρικό τίτλο του άρθρού. Κάνετε αντιγραφή (copy) τον σύνδεσμο από τον browser σας.

Βήμα 2ο
Kάνετε επικόλληση (paste) τον σύνδεσμο στο προφίλ σας ή στην ομάδα που επιθυμείτε να το τοποθετήσετε και μετά το τελευταίο γράμμα του συνδέσμου πατάτε το πλήκτρο ENTER ώστε ο κέρσορας να πάει στην επόμενη γραμμή.

Βήμα 3ο
Το άρθρο σας έχει κοινοποιηθεί με επιτυχία με την φωτογραφία της αρεσκείας σας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting.

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας