Loading color scheme

Συγχρονισμός e-shop (virtuemart) με το car.gr

Με την αποκλειστική εφαρμογή που έχουμε κατασκευάσει, μπορούμε να συγχρονίσουμε το e-shop μας (γέφυρα) με το car.gr. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή ο πελάτης ανεβάζει τα προιόντα του στο car.gr και αυτόματα * τα προιόντα εμφανίζονται στο site του.

Με την συγκεκριμένη εφαρμογή κερδίζουμε χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να συντηρούμε 2 πλατφόρμες (και το site μας και το car.gr) αλλά μόνο μία. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει αναπτυχθεί για joomla (virtuemart) αλλά με το επιπλέον κόστος μπορεί να παραμετροποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα και με οποιαδήποτε άλλη λειτουργία. Επίσης με επιπλέον κόστος μπορεί να δημιουργηθεί αναστροφή συγρχονισμού (οτι προιόν βάζουμε στο site μας να εμφανίζεται στο car.gr).

Ανεβάζετε το προιον σας στο car.gr που θέλετε και στην συνέχεια πατάτε το κουμπί ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ και περίμενετε να τελειώσει (παίρνει κάποια ώρα). Το σύστημα ελέγχει τι αλλαγές έχουν γίνει με την προηγούμενη φορά και κάνει τις σχετικές τροποιήσεις. Αν το προιόν που βάλατε δεν ανήκει σε κατηγορία που υπάρχει ήδη, τότε την δημιουργεί. Το κουμπί ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ψάχνει να διαγράψει οτι έχει πουληθεί (δεν πρέπει να το πατάτε ταυτόχρονα αλλά αφου τελειώσει ο συγχρονισμός). Ο συγχρονισμός ή η διαγραφή προιόντων πρέπει να γίνεται από έναν Η/Υ και όχι από διάφορους για να μην γίνονται πολλαπλά request.

Οταν το πρόγραμμα τελειώσει βγάζει μήνυμα στο τέλος "ΤΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ". Το κλείνετε και τα προιόντα σας έχουν εμφανιστεί στο site σας.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης και custom φίλτρα αναζήτησης προιόντων.

*: Υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει ο συγρονισμός. Ο Α τρόπος (που είναι αυτός που έχουμε επιλέξει) ειναι να υπάρχει ενα τοπικό πρόγραμμα στον Η/Υ που θα περνάνε προιόντα και με το που "τρέχει" δημιουργείται ο συγχρονισμός, ή ο Β τρόπος να πραγματοποιούμε request online προς τον server του car.gr, αλλά αυτό κρύβει τον κίνδυνο να χαρακτηριστεί το site μας balcklist και δεν το προτείνουμε.

 

1.jpg2.png3.jpg4.jpg

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εφαρμογή για να λειτουργήσει απαιτεί linux hosting.

Κόστος Εφαρμογής: επικοινωνήστε μαζί μας

Κόστος Εφαρμογής με hosting στην e-base.gr: επικοινωνήστε μαζί μας