Loading color scheme

Συνεργασία E-base.gr με cyclefi / e-κάνθαρος - Δήμου Πειραιά

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκριθήκαμε αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα e-kantharos του Δήμου Πειραιά που λειτουργεί μέσω της πλατφόρμαςcyclefi.

Ο Δήμος Πειραιά ξεκινά την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Κάνθαρος», ένα σύστημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης αποκλειστικά για νοικοκυριά. Στόχος είναι η διεύρυνση της ανακύκλωσης στην πόλη μας, με τη μέθοδο της διαλογής στην πηγή, η οποία έχει καθιερωθεί ευρωπάίκά ως απαραίτητο στοιχείο για την αποτελεσματική ανακύκλωση απορριμμάτων.

Το πρόγραμμα «Κάνθαρος» βασίζεται στη λογική του όσο ανακυκλώνεις κερδίζεις. Η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών πραγματοποιείται από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου πόρτα πορτα, σε προκαθορισμένα ημέρα και ώρα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας καταμετράται η ποσότητα οικιακών απορριμμάτων που ανακυκλώνει κάθε νοικοκυριό και αναλόγως επιβραβεύεται με εκπτωτικά κουπόνια από επιχειρήσεις της πόλης μας.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να ενταχθείτε και εσείς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ αρκεί να συμπληρώσετε αυτή την αίτηση, και στην συνεχεία να μεταβείτε στα γραφεία μας και με το κουπόνι που έχετε να επωφεληθείτε από συγκεκριμένες εκπτώσεις.

cyclefi1.pngcyclefi2.png